FindersKeepers

Time to party

1 Smukkeste habit (budget) / 2 Smukke øreringe* / 3 Fineste paillet kjole / 4 Festlig taske / 5 Sorte stiletter 6 Fin sort top / 7 Sødt armbånd / 8 Smuk leopard kjole / 9 Glimmer nederdele* (billig) / 10 Glimmer taske* / 11 Smuk asymmetrisk kjole / 12 Fin mønstret kjole* / 13 Bordeaux stiletter / 14 Sort fin kjole* 

Klar til julefrokost?

Julen står for døren og med den følger festivitas i lange baner for de fleste, i form af julefrokoster, julehygge, julefester mv. De første julefrokoster begynder allerede så småt fra næste uge – gisp! Det kommer bag på en hvert år at det nu er jul igen.

Men hvad skal man tage på til sådan en omgang julefest? Det kommer selvfølgelig an på lejligheden.

Det må gerne være fint og lidt festligt, men ikke for festligt hvis det er med arbejdet og samtidig skal det være nemt hvis du skal have det med dig på arbejde og skifte til fyraften. Hvis du skal ud med veninderne må den gerne få en tand ekstra og er det med familien skal det måske være lidt mere low key med stadig fint – ja julen rummer det hele. Jeg selv skal blot til et par julefrokoster og lidt julehygge, men det er nu helt stille og roligt – ingen dans på bordene der regner jeg med i hvertfald 😉

Jeg har fundet lidt forskelligt frem som jeg selv synes er et godt bud på items til en julefrokost. Jeg er især vild med den fine kollektion fra Y.A.S, som både er elegant, festlig og til at betale. Du finder hele kollektionen med både habit, top og kjoler her.

Den glimtende kjole med palietter er bare SÅ fin, den perfekte nytårskjole også måske? Den er jeg lidt hooked på i hvertfald. Ellers synes jeg de fine glimmernederdele* i sort og guld er ret skønne, og de kan bruges både med støvler, stilletter og sneakers og styles med mange forskellige overdele og derved have mange fine festlige udtryk. Og de koster kun 399,- stk.

Det hele gælder om at sætte festlige accessories til sit outfit i form af tasker, sko og smykker – så kan man dresse selv det kedeligste gamle kluns fra skabet op – uden at det behøver at koste en formue!

Skal I til mange julefrokoster?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FindersKeepers