Mandagsønsker

All I want for Christmas is you

Mariah Carey Crush

Sidste uge bød på en af de største oplevelser jeg har oplevet i mit relativt korte og kedelige provinsliv – jeg var nemlig til julekoncert med selveste Mariah Carey. Og jeg er stadig helt høj og taknemmelig over den aften som jeg havde i selskab med to af mine yndlingspersoner. Jeg eeeelsker Mariah Carey, og har gjort det siden hun sang sig ind i mit hjerte som (meget) følsom teenager i 1993 med sangene Hero og Without you, som jeg stod foran spejlet og sang med på. De sange er i mine øjne helt fantastiske, og især Hero har stor betydning for mig, da jeg lyttede meget til den da jeg var syg, og dengang Harald kom til verden for tidligt og havde en svær start. Så da hun begyndte at synge den sidste tirsdag i Royal Arena, må jeg indrømme at jeg blev meget rørt da jeg hørte den irl <3

Man kan sige meget om Mariah Carey, og jeg ved at mange har en helt anden holdning til hende end min egen. Men faktum er at kvinden kan synge! Hun har en fantastisk stemme, som selv i en alder af 48 år går rent i gennem. Jojo showet var meget amerikansk, sukkersødt og julet – men det gik rent ind hos mig! At kalde hende “skrigeskinken” som der allerede stod på Ekstra Bladet 10 minutter efter koncerten, synes jeg er useriøst og uprofessionelt – for det kan godt være at man synes Mariah Carey er for meget med sit lange lyse hår, store bryster og sukkersøde smil – men synge det kan hun altså – og det er da kun dejligt at kvinden har former, som de fleste af os andre også er udstyret med.
Det er en musikoplevelse jeg altid vil huske og som jeg gemmer det helt specille sted i hjertet for særlige oplevelser. Jeg har heller aldrig siddet så tæt på scenen som vi gjorde til en koncert før – det var helt specielt at kunne fornemme hendes ansigtsudtryk uden at skulle se på storskærmen. Jeg kom i den grad i julehumør da toner til All I want for Christmas bragede ud til sidst, og jeg gik derfra med et smil på læben. Tænk ar jeg har set hende live – wau!

Jer så glad for at søde Camilla og Helle var med til at opfylde mit store ønske, og tænk at vores første julefrokost i vores firma Paia Copenhagen, var en julekoncert med Mariah Carey <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker