Julen i glimt

Fine udsalgsfund

1 Lækker frakke HER / 2 Skøn Ganni strik HER / 3 cool sweat HER* / 4 Salt og Peber sæt HER / 5 Angulus glimmer ballerinaer HER* / 6 Fin sort kjole HER / 7 Smuk termokande HER / 8 Lækker stor kurv HER / 9 Sød top HER / 10 Musthave sneakers HER / 11 Prikket maxikjole HER / 12 Sød rød bikini HER / 13 sjove badetøfler HER*

Farligt fine udsalgsfund

Januarudsalg, som nu allerede hedder december udsalg er i fuld gang i de fleste steder. Jeg synes faktisk det er for tidligt. Især da jeg kl. 00.02 d. 25. december modtog de første mails om udsalg i min indbakke. Gavepapiret var dårligt nok kommet af julegaverne jo… Men det er jo ikke mig der bestemmer, men synes alligevel butikkerne må have lidt dårlig smag i munden.

Jeg ved også at flere butikker først starter udsalg primo januar, så der er lidt at glæde sig til. Indtil da, har jeg fundet lidt sager frem nu de alligevel er sat ned. For selvom jeg synes det er for dårligt, må jeg jo indrømme noget så dobbeltmoralsk, at jeg alligevel synes det er rart at spare penge… Og gode penge det er der at spare på alle de ting jeg viser frem i dag! Flere af tingene går igen fra nogle af mine mandagsønske indlæg – nu er der bare penge at spare på dem. Som f.eks. på denne fine kjole, som ret mange af jer var vilde med da jeg viste den for et par uger siden. Den må jeg vist eje selv. Elsker lange og løse kjoler hvis I skulle være i tvivl 😉 Og så købte jeg i sommers en badedragt magen til den prikkede bikini, som jeg var svært glad for, og da bikinien nu står til den nette sum af 116,- tænker jeg at den skal klikkes hjem. Jeg satser i den grad på en 2019 sommer magen til den vi har haft i år!

En anden ting jeg straks må tømme sparegrisen til, er de lækre Adidas sneakers. Dem bor jeg i, hvorfor de ikke helt er så pæne som de var da jeg købte dem i foråret. Og nu er de med 30% så tror det er en god investering. De er fede både til kjoler, bare ben samt sneakers. Blot et tip herfra. Og de fås også i sort btw.

Jeg kunne godt bruge det hele på collagen, men det går nok ikke, selvom der er rigtig gode penge at spare.

What to choose…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen i glimt