Rå og billig knage

Gaveinspiration til drengene

1 Tommy Hilfiger badekåbe HER* / 2 Fed hoodie HER / 3 Fine sneakers HER / 4 Flot sengetæppe/plaid HER* / 5 Smart lille bord HER / 6 Harry Potter bog HER / 7 Hylde til bøger HER / 8 Fine badeshorts HER / 9 Gamerstol HER / 10 Fed pyjamas HER* / 11 Skønne jeans HER* / 12 Fed lampe HER / 13 Cool powerbank HER / 14 Boxershorts HER*

Gaveidéer til de store drenge

I skal selvfølgelig ikke snydes for gaveinspiration til drengene – jeg ved at nogle af jer går og venter på indlægget, og nu blev det færdigt. Som jeg skrev i indlægget her til pigerne, så er det ved at være svært at finde på gaver når ungerne er blevet så store som de er, og især fordi de begge har fødselsdag lige inden jul. Så det er mange ting der skal findes på, og deles ud på hele familien 😉

Harald har jo aldrig rigtig gjort sig i legetøj, så det er ikke nyt for mig at skulle finde på andre slags gaver til ham. Han har altid elsket at få tøj og ting til værelset, og da han var mindre var det især kreating, spil og bøger der var et hit. I år har han udover penge til en ny mobiltelefon, ønsket sig fedt tøj. Han fik en rød Hilfiger sweat til sin fødselsdag, og ønsker sig en mere, og den gule på collagen kunne være et godt bud. Mega cool. Han ønsker sig også flere jeans, og der er dem fra Levis hans yndlings*. De sidder perfekt, og holder godt i vask. Han har også ønsket sig en badekåbe, og der har jeg fundet frem til denne* som er mega fed synes jeg – og så med dette nattøj* under er der ikke et øje tørt 😉

Ellers har jeg fundet lidt ting frem til værelset. Harald er super glad for sit nye værelse som han fik for nylig, men der mangler lige et par ting. Et sengetæppe* f.eks. så han ikke ligger og nusser rundt i sit sengetøj når han spiller Playstation – drenge altså! Og så mangler han et sted til bøger ved sengen – og der kunne denne hylde være ret fin og brugbar – og lampen her kunne så sættes på den. Lige nu låner han nemlig en standerlampe fra stuen.

Mht. adventsgaver har jeg fået et par henvendelser om hvad der var i Haralds poser. Og det vil jeg da gerne fortælle, hvis I kan holde på en hemmelighed altså 😉 Han får en cool powerbank som Poo Emoji – den bliver han glad for tror jeg, et kit til Fortnite, en kasket, en langærmet bluse samt jogginbukser. Brugbare ting som han bliver glad for 🙂

Jeg håber det kunne bruges 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå og billig knage