Gaveinspiration til drengene

Legeland, leopard og glimmer

Glimmer & leo crush

Vi er netop kommet hjem efter at have holdt pigefødselsdag for Gro i Legejunglen aka. en meget larmende hal med skingre børn, hoppepuder og overtissede toiletter – men hun elskede det og det var det vigtigste! Vi har i den grad fået præmien for årets forældre på den konto tænker jeg 😉

I går blev hun nemlig 9 år – som den sidste i klassen – hold op hvor har hun ventet og ventet på den dag. Anyway, nu skulle det ikke handle om børnefødselsdag, men om det glimmer og leo crush jeg netop har fået mig. Vi hentede nemlig lige hurtigt en pakke i pakkebiksen på vej hjem fra fødselsdagen, og den gemte på de smukkeste stiletter fra Angulus* jeg længe har set. De ligner temmelig meget mine dyre Jimmy Choos (shhhhh) men de var så fine, at jeg var NØDT til at eje dem – og da jeg lige havde et gavekort der lå og ventede på at blive brugt, var det jo ment to be at de glimmerbasser* skulle herhjem og bo!Og jeg siger jer de sidder som en drøm – Angulus* kan altså noget med fodtøj! Selvom jeg havde sure og hævede tæer samt trætte ben efter at have været afsted, måtte de på. Og de får selv de mest rynkede fødder til at se bedre ud! De blev indviet i køkkenet i mit yndlings ultra bløde leopardsæt* (det er iøvrigt igen på lager hvis du gik forgæves sidst – sætpris på KUN 398,-) Glimmer og bløde joggingbukser går man aldrig gal i byen med vel? Og det er vel lørdag haha. Stiletterne er normale i størrelsen – jeg har en 39 som jeg normalt er.  Så står du og mangler lige prikken over i’et til juleaften, julefrokosten eller nytår, så tag et kig på disse* stiletter* – SÅ smukke og komfortable. Angulus* lavet i øvrigt også nogle ballerinaer med glimmer, hvis du ikke er til hæle…

Og nu vi er ved leo, så se lige denne top– orv den er fin!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveinspiration til drengene