Legeland, leopard og glimmer

Mandagsønsker

1 Flot maxikjole med prikker / 2 Skøn håndcreme med duft af pæon / 3 Fede sneakers / 4 Fin body/ 5 Lækker blazer* 6 Fint Salt og pebersæt (tilbud)/ 7 Smuk og enkel kjole (billig) / 8 Fede støvler / 9 Lækker strik* / 10 Sød og smuk kjole med blonder* / 11 Flot kjole / 12 Musthvave julecover / 13 Skønne glimmerballerinaer* / 14 Fine strømer / 15 Cool FRIENDS hoodie / 16 Sød og fin top

Mandagsønsker i solskin

Jeg håber I har haft en dejlig weekend, og fået tændt 2. lys i adventskransen. Tænk sig – kun 14 dage til jul i dag. Gisp. Jeg har fået julet en lille smule – elsker jo bare den helt enkle, rå og naturlige jul, med lidt nostalgi og hyggeting rundt omkring. Og så går ungerne all in på nisser og rød på deres værelser. Jeg snakket lidt om det på Instagram i dag på min story, hvis du vil se med 🙂 Jeg glæder mig dog til at få juletræet ind, der går vi ikke ned på pynt. Der kommer alt fra perleplader til Royal Copenhagen på – jeg ELSKER det!

Jeg er ikke helt på toppen de her dage, da jeg er på endnu en penicillinkur mod infektionen på næsen, og jeg lider noget så forfærdeligt af halsbrand, kvalme og diarre – jep jeg er noget af en charmetrold 😉 Heldigvis overlevede jeg Legejunglen forleden som I kunne læse om i indlægget her uden de store toiletbesøg….

Nå, ikke mere snak – ugens mandagsønsker er præget lidt af det dejlige solskinsvejr det er i dag. Varme og dejlige farver, som er skønne her i kulden, tilsat lidt fine sorte klassiske sager, som man aldrig går galt i byen med. Et absolut musthave denne uge er den fine FRIENDS hoodie til kun 199,- – vi er ved at være ved vejs ende endnu engang i serien, og jeg ELSKER den! Derfor må jeg eje den sweat – den er helt perfekt til sofahygge! Derudover er jeg vild med denne fine kjole, men jeg viser dog aldrig ben, hvorfor den nok ikke går. Så må jeg nok hellere holde mig til denne skønhed, som jeg har kigget på lææææænge. Det er lige min farve og snit. Shit den er pæn! Ja faktisk er alt på collagen pænt synes jeg….

Kære Julemand <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legeland, leopard og glimmer