Hvis nu...

Mandagsønsker

1 Fin buksedragt / 2 Mouserende te med smag af jul / 3 Fineste stiletter med sløjfe / 4 Mad about Copenhagen bog* / 5 Fin sengegavl i velour 6 Fed sofa i velour / 7 Musthave leopard undertøj* / 8 Cool t-shirt / 9 Lækker strik / 10 Smukke øreringe* / 11 Pæn nederdel med flæser / 12 Fed jakke / 13 Løse fede jeans / 14 Fineste vase

Mandagsønsker – better late than never

Åh jeg ved det – jeg har ikke været så aktiv herinde, men det virkelige liv kører bare rigtig stærkt de her dage, og med en juleaften lige rundt om hjørnet, så er der lidt for få timer i døgnet 😉 Mon jeg er den eneste der på INGEN måde har styr på hverken gaver, juletræ, julebord eller julemad endnu? Jeg begynder måske at have en anelse travlt tænker jeg – men mon ikke vi når det hele i sidste ende? Det plejer man jo. I morgen har jeg en Maria dag med en meget tiltrængt tur til frisøren – og jeg glæder mig helt vildt, selvom jeg allerede har mega dårlig samvittighed, for har slet ikke tid til den slags lige nu… Men man skal også huske at gøre noget godt for sig selv ik’…? Og det øver jeg mig altså lidt i.

Nu får I lige ugens mandagsønsker, selvom de er en anelse forsinket – en perfekt overspringshandling, og samtidig lidt inspiration til last minute gaveønsker måske?

Vi har jo for nylig købt ny sofa, men se lige disse fine nyheder hos Ellos – hold nu op altså! Mon man kan presse en sofa, puf eller stol ind i stuen – eller en sengegavl i soveværelset? Vild med det!

Jeg har allerede købt denne lækre mousrende te med hjem fra arbejdet til juleaften – den skulle I prøve. Så lækker og frisk – smagen af jul på en helt ny måde, ligesom jeg også allerede har det fine leopard undertøj* i skabet. Det er SÅ blødt og lækkert, og har en super pris. Den sorte top* er jeg kæmpe fan af – perfekt til lige at stramme den bløde mave ind med under en løs bluse, kjole eller lignende 😉

Selvom vi endnu ikke har ramt juleaften, så kan man godt tænke lidt forud jo – og på trods af at jeg har mine elskede krystalglas fra Louise Roe, så er de her rosa champagneglas (som iøvrigt er på tilbud til ingen penge) bare SÅ fine og feminine – tjek lige det nytårsbord de har dækket med dem ud. Wau.

Må I få nogle dejlige dage her inden det hele går løs <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis nu...