Et lille pip

Mandagsønsker

1 Lækker hoodie / 2 Fin vasketøjskurv / 3 Skøn heldragt til yoga / 4 Lækkert prikket håndklæde / 5 Cool lang nederdel 6 Kosttilskud for indre skønhed / 7 Lækkert sengetøj* / 8 Fin grå t-shirt / 9 Cool sweat / 10 Fedt rundt spisebord / 11 Feminin og billig body* / 12 Pæn dørmåtte* til køkkenet / 13 Musthave steamer / 14 Måltidskasser fra Aarstiderne / 15 Sort fin t-shirt / 16 Skøn weekendtaske

Ugens mandagsønsker

Blæst, kulde og sygt barn – så er det i sandhed blevet mandag 😉 Ej, så slemt er det ikke – men shit det er koldt i dag. Vi har is på næsten hele vejen hvor vi bor så det er ligeså glat som en skøjtebane, hvilket er temmelig farligt. Har været ved at sætte mig på rumpen flere gange – godt den er godt polstret host host.

Jeg går direkte til dagens agenda – nemlig ugens mandagsønsker, og denne uge har jeg fundet en lidt blandet landhandel af mandagsønsker til jer. Alt fra måltidskasser, fristelser til garderoben samt en hjælp til at holde selvsamme pæn.

Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg simpelthen er kørt fast i aftensmaden herhjemme – vi får aaaaaaltid det samme og jeg er SÅ træt af det. Derfor overvejer jeg kraftigt at hoppe på en gang måltidskasser, og der var mange der kom med gode muligheder da jeg spurgte ud til favoritterne på Instagram. Vi har før haft fra Retnemt hvilket vi var godt tilfredse med, men jeg har også hørt virkelig godt om Aarstidernes måltidskasser, Simple Feast samt dem fra Coop*. Så nu er det bare lige at få sat sig ned og stage et blik på de økonomiske del af det – for det betyder også en del synes jeg.

New York hoodien synes jeg er så fin – og denne ville være skøn over heldragten som jeg overvejer at købe til noget hjemme yoga i stuen. Tror det ville være så godt for min krop at blive strukket lidt ud… Og så er det på tide at jeg får købt en steamer så jeg ikke går og ser så krøllet ud længere – vi har en på arbejdet og det er ski.. smart. Især når man hader at stryge som jeg… Og så er den lyserød – what’s not to like?!

Måske I tænker hvorfor er der et spisebord på collagen, når hun har sit elskede plankebord. Tjo. Sagen er at de andre 3 er irriterede over det herhjemme desværre. Så jeg overvejer – som i overvejer – om jeg kan leve med et andet spisebord. Og derfor lurer jeg lidt på forskellige runde borde pt. Påtænker at lave et indlæg med alle dem jeg har fundet…

Jeg synes ikke rigtig jeg har noget tøj at have på – kender I det? Kunne godt bruge nogle nye t-shirts samt den cool lædernedel på collagen – den vil være fin med bare ben og sneakers også når vi kommer så langt…  Det føles dog som meget langt ude i fremtiden med det vejr vi har i dag…

Jeg håber at I får en dejlig start på ugen. Jeg glæder mig til at hoppe i sofaen og se The Kominsky Method på Netflix – har I set den? Den er SÅ god synes jeg!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille pip