Mandagsønsker

Tanker om håb, intentioner og drømme for 2019

Nyt år – nye drømme

På rendyrket blogger manér skal I selvfølgelig også have mit indlæg med håb, intentioner og drømme for året vi er i fuld gang med. 2019. Indlægget har ladet vente en smule på sig, men nu er det klart – og jeg føler mig nu klar til at tage hul på et nyt år med alt hvad det indebærer. Et år hvor jeg skal meget mere i harmoni og huske at leve livet. Et år hvor jeg skal tro på og hvile meget mere i mig selv. Et år hvor jeg skal arbejde mere målrettet, øge min indtjening og lære hvad jeg er værd. Et spændende men også hårdt år tror jeg. For jeg er på ingen måde god til nogle af de ting jeg netop har nævnt, men det er nødvendigt kan jeg mærke.

Når man arbejder med det jeg gør – kommunikation, PR og marketing samt bloggen/Instagram, så kræver det at man er på. At man er online. Og selvom jeg langtfra er det man kan kalde en professionel blogger – altså en som lever 100% af det, så er jeg alligevel på et niveau, hvor der skal gøres noget for at holde biksen igang som man siger – og det har været lidt fluffy det seneste år for mig må jeg indrømme. Algoritmer, anerkendelse og likes – ting som har stor betydning når man er i min branche – og det kan hurtigt blive et fuldtidsarbejde når man gerne vil gøre det bedste på alle fronter, og når man har andet at lave ved siden af så må man prioritere. Og der prioriterer jeg til enhver tid mit “rigtige” arbejde – hvilket så afføder dårlig samvittighed overfor domænet her. Det har betydet at jeg har druknet lidt i og stresset lidt over de indlæg som manglede – og som jeg egentlig gerne ville have ud. Og når jeg så satte mig ned for at arbejde med bloggen, så var gnisten væk samt mangel på overblik det samme, og jeg fandt altid masser af overspringshandlinger jeg kunne tulle rundt med herhjemme. Typisk mig. Og det er for dumt. Jeg har så mange tanker og idéer, men når det er svært at sætte sig ned og få det ud fordi man tænker at NU skal du altså lave et indlæg –  kommer der istedet ingenting.

Mit håb for 2019 er at finde den gamle strukturede Maria frem igen. Hende der er god til strukturere sin tid, og være effektiv når tid er. Tilbage til den gamle fysiske kalender (vild med min fra Atelier Aarhus iøvrigt), så jeg kan sætte hak og krydse af. Det kan jeg allerede mærke nu gør en forskel. For jeg ELSKER min blog – det er et dejligt frirum, som har eksisteret i snart en håndfuld år. I øvrigt er Harald og Gro også begge så store nu, at de ikke kræver mandsopdækning længere – så jeg har pludselig tid til at sidde og nørde ved computeren –  problemet er bare at det skal ikke være hele tiden. Det skal være struktureret og effektivt, så når vi er sammen så er vi sammen. Jeg øver mig i at være bedre til at være nærværende og tilstede – og ikke liiiiige skulle tjekke noget på Instagram eksempelvis. Måske andre kan nikke genkendende til den problematik?

Jeg ønsker ikke at dette indlæg skal være en løftet pegefinger overfor mig selv, eller et uopnåeligt nytårsforsæt som jeg ikke kan overholde i sidste ende. Nej, jeg ønsker at indlægget her skal bruges som en rettesnor til mig selv for hvad det er jeg gerne vil at 2019 skal gå med, og hvad det er jeg skal øve mig på og blive bedre til.

Jeg synes at jeg på mine ældre dage, tænker mere over livet og hvad det er jeg gerne vil nå inden det er for sent. Det er ikke som da jeg var yngre, hvor verden lå åben for mine fødder og man frit kunne vælge hvilken retning man gerne ville. Nu har jeg truffet et valg (som jeg er sindsygt glad og tilfreds med altså), men jo ældre jeg bliver, jo flere bekymringer har jeg. Hverdagen som går alt for stærkt, weekenderne hvor man har så meget man gerne ville, ungerne, samfundet, miljøet, arbejdet, jeg selv – tanker om hvordan det hele skal gå. Hvor er det vi som familie er på vej hen, er jeg en god nok mor, en god hustru, trives børnene, kan verden passe på dem når jeg ikke kan, er jeg en god nok og dygtig kollega og en sød veninde – en masse store spørgsmål som jeg synes fylder, og som jeg ofte slet ikke magter at tænke på – og så kører hverdagen bare derudaf, uden jeg egentlig får stoppet op og tænkt.

Jeg har altid været usikker på mig selv, men på mine gamle dage, har det ændret lidt karakter. På den ene side hviler jeg mere i mig selv, og har skruet meget mere ned for mit pleasergen, og fået en anelse mere selvtillid, men på den anden side, så er jeg bange for hvad fremtiden bringer. Jeg vil gerne at vi alle har det godt, at ungerne vil huske tilbage på deres barndom som en dejlig tid, at Kim vil elske mig resten af hans liv, at jeg er dygtig til det jeg laver, at jeg passer på min krop og verden omkring os bliver et dejligt og trygt sted at være i – og det kan være hårdt at leve op til – det kan de færreste jo. Men et er sikkert og det er, at jeg ofte lever efter devisen; for meget tanke, for lidt handling.

I 2019 vil jeg istedet for blot at tænke over nogle af alle de ting jeg gerne vil lave med ungerne og kim, ting jeg gerne vil (og burde) gøre for mig selv og sammen med mine veninder og familie, karrieremæssige mål mv., vil jeg prøve rent faktisk at udføre dem. Strukturere og prioritere min tid. Blive bedre til at leve – hele ugen igennem. Og det glæder jeg mig til – for i en alder af 37, er det altså for tidligt bare at sige, sådan er det bare. Nej – Maria tag dig sammen  – for du kan jo godt. Mere ja – mindre nej.

Det er min agenda for 2019 – tro lidt mere på det. Nyd det pokkers liv.

Og for at dette indlæg ikke skal kede jer uendeligt, og blive aaaalt for langt (hvis du da overhovedet er nået hertil), så får I et indlæg med alle de ting i punktform som jeg enten gerne vil blive bedre til, opnå, drømme, håb og mål en anden dag. Stort som småt. Måske vi kan inspirere hinanden til et mere simpelt, harmonisk og sjovt liv.

Tak fordi du læser med – det betyder mere end du aner <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker