Forårsagtige bolig lækkerier

Weekend for pigerne

Tøseweekend på landet

Sikke en dejlig weekend det har været. Gro og jeg hoppede i bilen fredag eftermiddag, da hun fik fri fra skole, og vendte snuden mod Bandholm hvor mine forældre bor. Tænk hvilken frihed der er pludselig at kunne tage bilen selv, og køre ud i det blå – havde aldrig troet jeg skulle blive så glad for det kørekort som jeg må indrømme at jeg er blevet. En af mine intentioner for 2019, er at besøge mine forældre og søster én gang om måneden – eller at de kommer på besøg hos os. Man skal huske at se hinanden mens tid er, man ved aldrig hvad fremtiden bringer selvom jeg ikke kan lide at tænke sådanne tanker, og det er jo ikke deres skyld at vi har valgt at flytte fra reden og er så langt væk fra dem.

Harald har været lidt småsløj først på ugen, så jeg besluttede at det skulle være en rigtig tøsetur. Bare Gro og jeg – det er også så hyggeligt at have ungerne på tomandshånd engang i mellem. Det værdsætter jeg virkeligt meget. De er to meget forskellige små væsener, og jeg elsker at hygge om dem på hver deres måde.

Vi har virkelig hygget os. Det var så dejligt og tiltrængt at få den friske landluft ind gennem næsen, og bare komme helt ned i gear som man kun gør når man kommer hjem til sin mor og far igen. Jeg elsker det! Vi har gået ture, spillet ludo, hygget, spist lækkerier og været forbi min søster og snuse baby samt få tanket op på kys af min store niece <3

Nu er vi klar til endnu en uge – hold op hvor går sådan en weekend hurtigt!

Jeg håber at I har haft en skøn en af slagsen <3

Psssst! jeg må lige endnu engang slå et slag for min nye lækre leopard flyverdragt (som jeg har modtaget i gave så vi har det på plads), som jeg har boet i siden jeg fik den. Den er vintervarm og lækker – perfekt til vejret vi har disse dage. Leopard lækkerheden er fra The Dalset, og du kan se meget mere om den lige HER.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsagtige bolig lækkerier