Mandagsønsker

Det vil jeg blive bedre til i 2019

Harmoni

Som jeg skrev (lidt langt) om i indlægget her, som handlede om mine tanker, håb og drømme for 2019, ville jeg komme med en liste over de ting jeg gerne enten ville lære, blive bedre til, mine drømme, mine mål samt de ting jeg gerne vil gøre mindre af i det år, som vi er i fuld gang med. Min agenda for 2019 er overordnet at lære at nyde lidt mere, tro lidt mere på mig selv samt at få skabt noget struktur. Få organiseret min hverdag – sige mere ja og mindre nej og turde noget mere. At få skabt en hverdag i mere harmoni, en tilværelse med mere tro på mig selv og huske at nyde livet og vores familie mens ungerne stadig er forholdsvis små – det hele går så stærkt lige pludselig.

Og for at jeg overhovedet skal kaste mig ud i at efterleve nogle af de tiltag jeg nævner herover, så har jeg lavet en liste til mig selv. Og det er ikke sådan at listen skal følges til punkt og prikke – for Rom blev ej heller bygget på én dag. Men så kan jeg tage listen frem engang i mellem, og minde mig selv om, hvad det nu var jeg gerne ville i løbet af 2019. Måske det kan inspirere nogle af jer – eller måske I har nogle gode input eller råd? Så skriv endelig en kommetar herunder.

I 2019 vil jeg forsøge at:

 • Sige én positiv ting til mig selv om dagen
 • Prioritere at bruge de tørbørster jeg fik i julegave samt min Guasha* dagligt. Man bliver jo ikke yngre, og 10 minutters pleje om dagen burde kunne lade sig gøre
 • Være mere offline – det punkt er nok på mange lister i denne tid. Men faktum er at jeg er nødt til at lære at være offline engang i mellem selvom mit arbejde er at være online
 • Se mere fjernsyn. Det er afstressende at se en serie, film, dokumentar eller bare et eller andet ligegyldigt har jeg erfaret, og så er det hyggeligt at sidde ved siden af min mand i sofaen som vi så sjældent gør
 • Arbejde effektivt når jeg arbejder hjemmefra, så jeg ikke skal sidde og arbejde om aftenen eller om eftermiddagen når ungerne er hjemme fra skole
 • Tage på dates med min mand. Vi har ikke været alene sammen uden børn i hele 2018 – det skal vi være bedre til. Drømmer om at prøve et spaophold her, som jeg har hørt så meget godt om
 • Komme ud af mit bløde yndlingstøj*, og gøre lidt mere ud af mig selv, selvom jeg er min egen chef det meste af tiden. Der kan godt gå lidt søndag og navlepilleri i den herhjemme – hver dag host host
 • Tage mere ud – biografen, koncert, café, teater – i det hele taget bruge byen lidt mere og få noget kultur og gode oplevelser ind under huden
 • Se mere til mine veninder – særligt min veninde Anette. Godt vi er så gode til at rejse sammen <3 Vi drømmer om en tur til New York i 2019 – ville elske at det lykkedes hvis vi får råd
 • Få gang i min have igen – har ikke plantet noget stort set i hele 2018. Jeg skal have en masse stauder og sommerblomster denne sæson. Det er så livsbekræftigende. Måske I har fulgt med under #mamamaruskashave?
 • Få nogle bedre spisevaner ind under huden. Jeg har det meget bedre uden sukker, og måske 2019 er året hvor jeg kommer i mine gamle jeans igen?
 • At besøge mine forældre og min søster en gang om måneden. Det vil jeg så gerne nu de ikke bor lige i nærheden
 • Gøre lidt mere ud af mig selv. Jeg bruger ikke makeup, jeg er dårlig til at pleje min hud (selvom jeg har alle midlerne), passer ikke ordenligt på min løvemanke af en hårpragt og det der med at pleje negle (og barbere ben – suk) – det er jeg altså en klaphat til. Det er hverken super atraktivt, smukt eller sexet når man ikke er en naturlig skønhed haha
 • Være impulsiv med ungerne. Sige ja meget mere istedet for nej – det er jo nu de gider deres mor (og far for den sags skyld)
 • Løbe seriøst. Ikke bare sådan klatture hist og pist. Nej en 2-3 gange om ugen. Det er godt for både krop og sind, og ikke mindst min POTS. Og så løber det der marathon til maj jo heller ikke sig selv vel…

Og ellers generelt have den positive kasket på og tro på det bedste – jeg tror på at 2019 nok skal blive godt <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker