Ny farve på yndlingsjakken

Mandagsønsker

1 Favorit jakken* / 2 Fint spænde / 3 Skønne æsker* / 4 Lækker frisk cardigan / 5 Fineste blomstrede bluse* 6 Lækre skindleggeins* / 7 Smukkeste øreringe / 8 Skøn nederdel* / 9 Lang cardigan (billig)*10 Fine forårssko* / 11 Lækre bukser / 12 Fint sengetøj / 13 Sødt lille bord / 14 Cool sneakers / 15 Fin t-shirt /16 Skønne kurve* / 17 Cool øreringe*

Fine mandagsønsker & en skøn weekend

Jeg kom hjem fra en virkelig hyggelig, inspirerende og skøn Formland messe 00.30 i nat, og selvom jeg var træt og havde ømme fødder og ben, så var jeg helt høj ovenpå de sidste dages input. Vores skønne lys fra Paia Copenhagen blev taget så godt imod, og jeg fik hilst på en masse af mine søde kollegaer og bekendte, lærte søde nye mennekser at kende og fik en masse inspiration som jeg nu går og summer over. Det hele har været meget overvældende, men virkelig virkelig positivt og rart. Fedt! En af de oplevelser som var lidt ud over det sædvanlige, var da jeg var heldig at være min chefs/venindes plus one til VIP middag og Lukas Graham koncert lørdag aften. Fu.. det var fedt! Virkelig – den fedeste koncert altså. Shit han kan synge den mand, og hele oplevelsen med bandet, deres kemi, følelserne, teksterne – ja det var så rørende og smukt. Wau! Jeg er stadig helt høj – så er det ligegyldigt at jeg er træt og brugt for jeg smiler stadig!

I dag mandag har jeg været en slem mor og holdt Gro hjemme fra skole – slet ikke noget vi gør os i normalt må jeg hellere sige, inden morpolitiet kommer på banen 😉 Men jeg trængte sådan til at være sammen med ungerne efter at have været væk 5 dage, og jeg havde planlagt en Tivoli tur så vi rigtig kunne hygge os. Desværre var Harald syg, men Gro og jeg kom afsted på trods – SÅ dejlig en dag! Vinter i Tivoli kan klart anbefales <3

Bloggen har været lidt stille sidste uge grundet messe, så I får lige en omgangs mandagsønsker, og så må vi se hvad der ellers rører sig denne uge. Den bliver nemlig også en lidt travl en af slagsen. Mandagsønskerne bærer en smule præg af forår i farverne – der er altså temmelig mange lækre nyheder lige for tiden synes jeg! Har du set min yndlingsjakke* i den lækre caramelfarve? Eller denne fine blomstrede bluse* som er skøn til jeans? Og så sukker jeg efter disse blå leo bukser…Ja og faktisk også disse lækre skindbukser* – suk.

En af hver på collagen tak <3

Må I få en rar uge – kram til jer

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny farve på yndlingsjakken