Mini Gina Tricot

Forårsinspiration til pigerne

1 Skøn sweatshirt (tilbud)/ 2 Sødt Liberty spænde/ 3 Cool espadrillos / 4 Fedt træningstøj* / 5 Lækkert termotøj* / 6 Cool forårsfrakke / 7 Lækker hoodie* / 8 Leopard taske* / 9 Fin “læder” jakke / 10 Skønne glimmer sneakers / 11 Musthave softshelljakke / 12 Lækkert regntøj / 13 Fine sneakers* / 14 Søde påskespænder /15 Fed stribet t-shirt* / 16 Søde gummistøvler / 17 Fint perlespænde* / 18 Skøn t-shirt / 19 Fin LA t-shirt*

Gros forårsønsker

Kender I det med at ens børn pludselig tager et ordenligt ryk størrelsesmæssigt? Mine har stort set altid taget et hvert andet år – og så skal ALT bare fornyes i garderoben. Heldigvis er det så ikke hvert år, kan jeg jo trøste mig med, men når det så lige er året hvor det sker, så gør det lidt ondt på pengepungen 😉

I år er det især Gro der må have spist overordenligt sundt – for hun er simpelthen blevet så lang! Jeg tror hun slægter sin far noget på, som også er høj og slank haha.

Anyway, da jeg sad og kiggede rundt på nettet sammen med Gro, og fandt frem til nogle ting som vi manglede – poppede der naturligvis en masse fiiiiine sager op, som den lille dame ønskede sig. Og så var det jeg tænkte, at jeg da ligeså godt kunne dele dem med jer. I gamle dage når jeg lavede disse collager med tøj til ungerne, var de rimelige populære. Så nu ser jeg lige om det er noget som I stadig gider at læse.

Praktisk og pænt

Jeg har bestilt regntøjet her til hende og det kom i går – det er simpelthen så lækker kvalitet, og har en super pasform. Vild med at jakken har et feminint snit med (justerbar) elastik i tajlen. Farven er for skøn, og hun valgte det selv. Det er ret sjovt som hun pludselig er blevet meget lyserød i sit udtryk – i gamle dage ville hun bare gerne være en dreng! Termosættet* har jeg også bestilt – eller faktisk kun bukserne, da hun stadig kan passe jakken fra sidste år (hurra) – og caramel farven her er bare for lækker. Både Harald og jeg selv har termojakken i samme nuance – alt for pæn!

Hvis vi bliver ved overtøjet, så skal hun have en ny Softshell jakke. Det er vores absolut yndlings overtøj her i overgangene – især fordi vi cykler hver dag. Der er hun faldet for farven på Reimas, og vi elsker deres overtøj som I ved. Vi har aldrig rigtig haft succes med at have en “pæn” forårsjakke, de har altid blot brugt softshell, dunjakken eller termojakken – men denne shiny guld er da for cool! Den er jeg lidt fristet af….

Ellers skal hun have nye sneakers* og gummistøvler, t-shirts som er gode til under en cardigan inden det bliver sommer, et par sweatshirts* (guld værd når man ikke synes man har tid til at tage overtøj på i frikvarterene) samt lidt andre småting. Ikke sjovt når alt stumper 😉

De fede espadrillos kan hun bruge som sutsko i klassen og SFO inden det bliver vejr til at hoppe i dem udenfor – de er ret cool synes jeg, og har en god pris.

Hvad med jeres unger – er de også vokset som ukrudt henover vinteren?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Gina Tricot