Mandagsønsker

Velkommen forår

I dag skriver vi 1. marts, og byder dermed foråret velkommen. Solen skinner, fuglene kvidrer og det er dejligt lunt når man lige finder et sted med læ. Jeg elsker forår. Det er så livsbekræftende en årstid og det er som om at alle bliver så glade af, at mærke solens stråler og se naturen så småt blive vækket til live igen efter en grå og kold vinter.

Jeg har brugt årets første forårsdag på at sætte nye forårsløg i krukkerne i køkkenet (har allerede købt mig fattig haha – godt at de kan komme i haven efter de er afvisnet), planet store Påskeklokker i krukkerne på terrassen og løbet en tur i fuld sol. Siddet og arbejdet med god musik i ørene, handlet ind til x-faktor hygge – Gro har sin veninde til overnatning, så den fik lige lidt ektra nede i bland selv slik biksen 😉 og lavet følehorn til mit sommerfulgle “kostume” i morgen. Super Glue er noget farligt stads i øvrigt – jeg har mistet noget af huden på to fingre og har nu glimmer og pels siddende permanent. Fuck altså 😉

I morgen skal vi til fødselsdag hos min fætter, se MGP for fuld udblæsning senere på aftenen og søndag skal Gro til ekstra cheer træning da der snart er DM. Harald har været hjemme fra skole nogle dage denne uge, og er stadig ikke på toppen desværre, så ham skal vi lige have styr på. Håber ikke vi andre bliver ramt – der er SÅ mange syge alle steder synes jeg.

Nettet I ser herover måtte jeg eje da jeg så det nede i Søstrene Grene i dag. Er vild med det! Der var også en anden farvekombination dernede som jeg ikke helt kan slå ud af hovedet. Nettet minder mig om nogle min mormor og morfar altid brugte da de handlede, så det er lidt nostalgi. Jeg har før vist dette fra H&M som også er super cool!

Og inden jeg ønsker jer en fortrinnelig weekend, så vil jeg lige slå et slag for denne skønhed af en jakke*, som jeg hentede i dag. Nåede ikke at bestille en hjem i første omgang inden den blev udsolgt, så nu slog jeg til da der blev fyldt op! Jeg ELSKER bare den farve og har snart hele skabet fyldt med den nuance. Jeg har som I ved i forvejen jakken i sort, og den er min absolutte yndlings. Så anvendelig, og den perfekte overgangsjakke. I år fås den også i en kort model hvis nogle mere er til det – ret cool også.

Jeg har en str. small på til jer der vil vide det. Find jakken her*

Det fine mobilcover* er i øvrigt en gave fra skønne Milledeaux, og findes lige her*

Der findes et væld af skønne varianter – bl.a. et med donuts og unicorns… og de koster kun 99,- stk. Virkelig fine! 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker