6 år med vores fine hvide træhus

H&M Conscious – bæredygtig mode

H&M Conscious + Conscious Exclusive  – de smukkeste bæredygtige kollektioner

Kl. 10 i dag torsdag, lancerer H&M deres eftertragtede Conscious Exclusive forårskollektion. I samme øjeblik lander der ligeledes en smuk kollektion fra Conscious linien – begge fantastiske fine kolletioner som emmer af forår og sommer! Kollektionerne er lavet af bæredygtige materialer og ved hjælp af bæredygtige fremstillingsmetoder – fantastisk koncept <3

Conscious Exclusive forårskollektionen, er inspireret af vores natur, dens liv, sprudlende farver og helbredende kræfter. Som H&M selv skriver, så er de stolte af, at denne kollektion fyldt med energi og begejstring omfatter tre nye bæredygtige materialer. Læs meget mere hos H&M om, hvad citrusskaller, ananasblade og algebiomasse kan forvandles til … Jeg er vild med det!

Conscious Exclusive kollektionen er lidt mere farverig og spraglet end den almindelige Conscious kollektion – så der er noget til enhver smag. Jeg må indrømme at jeg er VILD med den almindelige kollektion – farverne er lige mig! Og at man kan købe bæredygtig mode tilnæsten ingen penge er jo fantastisk!

Faktum er, at hvis du skal til stor fest, konfirmation eller sommerbryllup denne sæson – så finder du her et godt but på dit outfit. ¨

Herunder finder du nogle af mine favoritter fra Conscious kollektionen, og tilsidst i indlægget fra Conscious Exclusive forårskollektion.

Skal du også sidde klar kl. 10?

SHOP KOLLEKTIONERNE HER

—————————————-

H&M Conscious

 

H&M Conscious Exclusive

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 år med vores fine hvide træhus