Planer for april

Mandagsønsker


1 Smuk gul kjole* / 2 Fine Shangies / 3 Skønt cover / 4 Sødt muslingespænde / 5 Fed strik / 6 Spændende roman  / 7 Fine solbriller fra Ganni / 8 Smuk sommerkjole* / 9 Fineste ørering* / 10 Enkel og klasisk skjortekjole / 11 Smuk rosa kjole / 12 Fedt magasin / 13 Skønne glimmersandaler / 14 Enkel hvid kjole /15 Sort billig top / 16 Fin bakke / 17 Fed tofarvet kjole* / 18 Fine billige sandaler / 19 Smuk maxiskirt / 20 Pæn stol / 21 Søde sneakers 

Mandagsønsker – kjoler i lange baner

På denne smukke og solrige onsdag får I en omgang mandagsønsker – solen skinner i hvertfald herfra hvor jeg sidder. Og selvom jeg har en syg Harald med feber og slem hoste liggende på sofaen, så får vi det bedste ud af det. Jeg skulle ellers have været til et spændende event omkring et nyt samarbejde, men selvom Harald efterhånden er en stor dreng, så ville jeg altså ikke at han skulle være alene hjemme med feber. Og manden min har selv kæmpet sig afsted på panodiler – nu vil vi gerne have forår og varme og absolut ikke mere sygdom. Men hører at mange er syge derude, og den er rigtig strid den influenza – som om den ikke er til at komme af med igen. Møgtræls!

Anyway, det var ikke influenza, men fine mandagsønsker det skulle handle om i dag. Mandag faldt lige sammen med mine aprilplaner, hvorfor indlægget her først kommer ud i dag til jer der måtte undre jer.

Ugens collage er voldsomt præget af kjoler må jeg sande. Der er ret så mange fine af slagsen pt. og jeg er især faldet for den fine blå farve. Det er jo også snart konfirmationstid, så måske lidt inspiration til dit outfit, hvis du skal afsted til sådan en?

Ellers er der lidt fine accessories, fine sager til fødderne, et par ting til hjemmet samt lidt læsestof.

Må I få en SKØN onsdag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Pernille

  jeg kan ikke få linket til nr. 17 til at virke – den er så fin. mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Den er desværre trukket tilbage har jeg fået at vide – men den kommer i slutningen af maj siger de 🙂 Jeg havde udgivet indlægget inden jeg fik det at vide desværre…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planer for april