Maj planer

I CARE – støt et godt formål

Mors dag – støt mødre og børn hos SOS Børnebyerne

D. 12 maj er det Mors dag. Dagen der markerer at mødre verden over skal æres, og i den forbindelse har skønne Stolbjerg Copenhagen i samarbejde med Chri Chri, designet nogle ret fine velgørenhedsnøgleringe til fordel for SOS Børnebyerne. Jeg har modtaget denne nøglering i gave, og synes at budskabet var så fint, så jeg gerne ville dele det med jer <3

I SOS Børnebyerne er det netop mødrene, der er de personer der har en ubeskrivelig betydning for de forældreløse og udsatte børn, og SOS Børnebyerne arbejder for at skabe kærlige hjem for forældreløse og udsatte børn i over 130 lande.

Stolbjerg Copenhagen ønsker at bruge dagen som en fin anledning til at ære børn og mødre i verdens udviklingslande. I SOS Børnebyerne er mødrene de omsorgspersoner, som tager sig af de forældreløse og udsatte børn for med deres kærlighed at være omdrejningspunktet for børnenes liv og dermed skabe grundlag for, at disse udsatte børn, udvikler stærke relationer og lærer at klare livets udfordringer.

De bæredygtige nøgleringe sælges frem til d. 12. maj til henholdsvis  279,- og 249,-

For hver nøglering der er solgt, gives der 30,- til SOS Børnebyerne.

Find de fine nøgleringe her – fås i fire flotte varianter.

Lad os sammen få støttet op om den gode sag <3 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj planer