Personligt udtryk på væggene

Mandagsønsker

1 Fineste kjole* / 2 Lækker strik / 3 Prikket kjole / 4 Sød kande / 5 Skøn taske / 6 Flot feminin kjole / 7 Casual og let sommerkjole / 8 Stribet sengetøj / 9 Yndig lyseblå kjole* / 10 Fin ankelkæde* / 11 Kjole med flæser / 12 Smuk kop med mælkebøtte / 13 Let hørbluse / 14 Sommerlig løs kjole /15 Stribet badekåbe / 16 Cool tee / 17 Virkelig fin kjole* (pænere på modelbilledet) / 18 Skøn nederdel / 19 Lækkert net

Denne uge drømmer jeg om…

Jeg er stadig lidt plaget af ondt i tænderne disse dage (okay meget), som I der læser med på Instagram allerede ved – så her er altså lidt lige for tiden. Men jeg har dog lige hurtigt fået lavet ugens mandagsønsker til jer, da jeg ved I er mange der klikker forbi dem.

Denne uge har jeg lidt for mange kjoler i mine tanker – måske det er fordi, at det er så hundekoldt udenfor! Kom nu tilbage forår – jeg savner dig!

Sidst jeg viste denne kjole i den blå/brune kombi*, var I ELLEVILDE. Desværre var den blevet trukket tilbage, men NU er den her. Også i en smuk hvid/beige udgave*. Wau.

Jeg drømmer seriøst om sommerferie med sand mellem tæerne, lette kjoler og masser af tid. Ahh. Men jeg kan da starte med kjolerne… Hmm. Det er svært at vælge hvilken jeg må klikke hjem synes jeg…

Rigtig dejlig mandag til dig – og husk at det er en kort uge vi har taget hul på <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Jeg elsker dine mandagsønskelister. De er så fine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Så mange lækre ting på dine mandags ønskelister 🙂
  Hvilket program bruger du til at lave collagerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Dejligt at høre 🙂
   Jeg laver det i Photoshop.
   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personligt udtryk på væggene