Mandagsønsker

Personligt udtryk på væggene

Annonce for Vissevasse

Inspirerende univers til store og små

Som I ved har vi det sidste (lange) stykke tid gået og lavet lidt om på både Haralds og Gros værelse. De er begge blevet noget ældre, og har dermed helt naturligt fået nogle andre behov end da vi flyttede ind i huset i sin tid. Og vi er næsten ved at være i mål. Næsten. Vi mangler lige en bedre løsning til bøger inde hos Harald – den er simpelthen fyldt op hans nuværende bogreol, så skal i tænkeboks. Ellers har det primært været småting vi manglede at få styr på. Lidt nips, gulvtæppe hos Gro og så noget på væggene. Og sidstnævnte har vi, som I ved, altid haft lidt problemer med. Jeg ved ikke hvorfor det er så svært – måske fordi vi ikke er typerne der farer ud efter boremaksinen og laver en masse huller i væggene uden at tænke det igennem igen og igen, eller fordi vi ikke har samme smag. Måske en god blanding af begge tænker jeg.

Men hvorom alting er, så nytter det jo ikke noget at gå i stå, og leve med hvide vægge resten af livet.

Jeg har faktisk i maaaaange år været vild med Vissevasse, og især deres samarbejde med Vee Speers har jeg været glad for, men måtte sande at de plakater slet ikke var noget for min bedre halvdel desværre haha. Nogle gange ville det altså være nemmere bare selv at kunne få lov at bestemme det hele – kender I det? 😉 Vissevasse har virkelig mange forskellige plakater, og mon ikke de fleste af os har enten ejet, eller i hvertfald haft kendskab til de berømte By plakater? Gennem mit arbejde har jeg også kendt til Vissevasse, ligesom når jeg har været rundt på diverse messer, har jeg altid været forbi deres stand. Enormt inspirerende univers, og deres æstetiske udtryk og farvevalg, er lige i min ånd. Og mega søde mennesker der står bag tillige.

Derfor var det helt natutligt at valget faldt på Vissevasse da vi nu endelig fik taget os sammen til at NU skulle der noget på væggene inde hos ungerne  – samt også ind på to andre lidt forsømte rum i huset.

Se med herunder hvad vi har valgt, måske du bliver inspireret, og sidst men ikke mindst, så finder du en skøn rabatkode til Vissevasse sidst i indlægget.

BFF” står for ”best friend forever”

Sådan lød ordene fra Gro da hun på et splitsekund udvalgte plakaten her – Hand-clapping girls – til sit værelse. To piger som står og klapper – det var noget Gro kunne relatere til fra både skolen og SFO, og den mindede hende om hende selv og hendes bedste veninde – og gode tider.
 For Gro er det vigtigt at have noget positivt at kigge på, som giver gode tanker, og jeg synes personligt også selv, at den er så fin. Jeg besluttede hvilken størrelse plakaten skulle have – for stod det til Gro, havde hun plastret samtlige vægge på værelset til med plakaterne fra Vissevasses børneunivers haha. Men jeg gav hende lov til at vælge 2 stk. i størrelsen 30×40 cm, som passede perfekt over hendes nye seng. Hun valgte så 123 plakaten som nummer 2, og selvom den nok er tiltænkt mindre børn som skal lære at tælle, så forelskede hun sig altså i den. Og hun fik selvfølgelig selv lov at bestemme. Det er trods alt hendes værelse. Jeg valgte så at de skulle i en af de fine trærammer som Vissevasse også har – det er virkelig pæne rammer. Jeg kender dem fra tidligere – pæne, enkle og god kvalietet.

Gro var lykkelig da farmand fandt boremaskien frem, og hun sover nu trygt under BFF + 123 <3

Harry Potter, racercykler og ønsket om at kunne spille guitar

Hos Harald er der flyttet 3 seje plakater ind.

Han har ligesom Gro selv fået lov at vælge. Som jeg også nævnte på story på Instagram forleden, så havde jeg først troet at han skulle have en billedevæg over sit fjernsyn. Vissevasse er nemlig fantastiske til at inspirere og komme med gode råd til netop en billedevæg. Se mere her. Men han selv havde altså andre idéer, og det tog jeg hatten af for. Han ville gerne have den store plakat med guitaren  da han drømmer om at starte til guitar. Og den skulle altså hænge på den væg, hvor han ellers havde et sødt billede af ham og Gro hængende. Men det var på tide at det blev skiftet ud nu mente han…Men den er da også mega cool den guitar!

Og så er både han og Kim Harry Potter fan, og med en drengetur til London i sigte for at opleve Harry Potters univers, så skulle London plakaten naturligvis bo hos ham. Og lidt farvet af sin far som er udpræget Tour de France fan (ja faktisk alt cykelløb stort set) så var han lidt lun på den fine racercykel plakat, så den valgte han også. Og den synes jeg står så fint på hans skateboard hylde. Faktisk kan jeg ligeså godt lide at billeder står på enten reoler, kommoder, hylder eller gulve, som at de hænger på væggen. Det kan give et råt og roligt look synes jeg. Det giver virkelig rummet noget karakter at der er kommet lidt op på væggene, og farverne spiller så fint sammen med det øvrige interiør.

Billerne Harald har valgt, og også Gro for den sags skyld, fås i flere forskellige størrelser – vildt smart.

Bidt af en gal racercykel

Som førnævnt så er min bedre halvdel svært glad for Tour de France og andre cykelløb, og derfor var han også med det samme ret vild med den fine racercykel plakat fra Vissevasse. Han er igang med en lille makeover af sit kontor da det ikke længere skal have en gæsteseng, og drømmer derfor om et læsehjørne med en blød lænestol, og derfor passede plakaten super fint ind lige på den væg. Plakaten er i str. 70×100 cm. og den største Vissevasse har. Den er virkelig cool og har gjort ret meget for rummet synes vi begge. Alle er glade!

Fine fotoplakater

Vissevasse favner bredt, og der er næsten noget for enhver smag. Personligt er jeg ret vild med fotoplakaterne, som rummer de fineste billeder i lækre douche farver. Jeg har eksempelvis valgt plakaten Boat on the shore ud til ungernes badeværelse/gæstetoilet, og den passer så fint ind i den stemning jeg har valgt derude. Rolige farver, naturlige elementer og enkelthed.

Det er ikke verdens største rum, men jeg håber I kan fornemme hvor godt den passer ind -lidt svært at tage billeder uden selv at være i fokus, når hele en ene væg er spejl så ungerne kan dele badeværelset om morgenen i ren Beverly Hills stil om nogle år 😉 

Rabatkode til dig

Blev du fristet af de smukke plakater fra Vissevasse, eller står du og skal til konfirmation eller bryllup og mangler en fin gave, så er det nu du skal slå til. Med koden “Mamamaruska15” får du 15%, på hele sortimentet til og med d. 8/6-19

Happy shopping!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker