Lykkerus i haven

Mandagsønsker

1 Lækker cardigan / 2 Cool t-shirt med Dylan / 3 Blødt cashmere tørklæde / 4 Fin t-shirt / 5 Skøn maxikjole / 6 Pæn bikini / 7 Sød badedragt / 8 Fed plakat / 9 Fin enkel (billig) kjole* / 10 Luksus net i skind / 11 Smuk kjole med flæse / 12 Feminin prikket kjole / 13Fede sandaler / 14 Skøn strik / 15 Sødt silke pandebånd / 16 Fint billigt spænde / 17 Praktiske løbeshorts / 18 Lækkert bålfad / 19 Skøn plaid / 20 Favorit silketop*

Mandagsønsker – Dylan, beige nuancer og fint badetøj

Så blev det mandag endnu engang – og jeg er blevet et helt år ældre selvom der kun er gået en uge haha 😉

Jeg havde nemlig fødselsdag i går. Det var en helt stille og rolig dag hvor vi bare var sammen os fire. Næste weekend skal jeg fejres af mine forældre samt søster og co. – det bliver vildt hyggeligt <3

Disse mandagsønsker er noget jeg kan blive ved med at finde frem – det er lidt sjovt at man kan blive ved med at finde fine lækkerier man godt kunne tænke sig. Det betyder jo ikke at jeg køber det hele (køber faktisk sjældent noget) men drømme kan man jo altid…Og det er ret hyggeligt at sidde og lave faktisk!

Denne uge har jeg virkelig kastet min kærlighed på lækre beige sager – der er noget med den farve og sommer synes jeg. Lækkert, enkelt og lyst!

Se lige denne fine kjole til blot 259,-* fx. Collagen bærer måske en anelse opræg af sommer med fine sommersager. Bl.a disse fine yndlings toppe, musthave t-shirt med Dylan og flere fine kjoler. Og så er jeg helt vild med det nye badetøj fra H&Ms samarbejde med Love Stories har I set det? Virkelig fine bikinier, badedragter og accessories!

Og så er det måske på tide at jeg i en alder af 38 år, lægger mine mindreværdskomplekser på hylden, og køber et par løbeshorts! Det kunne jo være lidt rart at få lidt sol på benene… De her er ret fine synes jeg – og lidt løse i det, så jeg ikke føler mig helt blottet i hotpants 😉

Rigtig god uge til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Signe Op.

  Hør nu lige…; du ser freakin’ skøn ud!!
  Og ja, vi har alle (?) vores “problemområder” (og de er ret individuelle – jeg ville fx godt give sådan ca en halv arm for at se ud som dig 😉), og det er slet ikke for at negligere dem, men for pokker hvor ville jeg dog ønske, at du kunne se dig selv med andres øjne ❤️ For du er fandme laber! Og du er god nok, som du er (den bedste i hele verden, ville dine nære nok sige), og det fortjener du virkelig at tro på! Og din krop fortjener at høre det; jøsses, hvor har den båret dig igennem meget – og den funker stadig!
  Øhm, ja… Måske en lidt rodet kommentar, men jeg håber virkelig, du forstår, hvad jeg mener 😊 Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Signe,
   Tak for din kommentar 🙂
   Du har så evigt ret – det er bare svært selv at se det. Græsset er altid grønnere ik’?
   Men jeg forstår og hører hvad du siger <3 Tak.

   God weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkerus i haven