Mandagsønsker

En drøm der går i opfyldelse

Annonce for Invisalign

Mit største tabu

Hvor trist det end lyder, så er der én ting ved mit udseende jeg har været ked af lige så længe jeg kan huske. En ting der har fyldt eventyrligt meget i mine teenageår, og gjort mig ked af det hver evigt eneste dag, og stadig gør det. En ting som gør, at jeg lægger begrænsninger på mig selv, ikke bryder mig om at få taget billeder og det værste af det hele, ikke har lyst til at smile.

Det er selvfølgelig mine tænder jeg snakker om, og I som kender mig rigtig godt, ved godt at det er et stort tabu for mig og et meget følsomt emne. I skolen blev jeg kaldt hesten, og så længe jeg kan huske smiler jeg for det meste med munden lukket eller dækker mine tænder med mine hænder når jeg griner. Egentlig ret trist, at man har udviklet sådan en rytme. Grineflip er min værste fjende – så nu griner hesten igen…Jeg har nogle sinsygt mærkelige tænder som I også kan se på billederne – og for at være helt ærlig, så ligner det enten at Gud havde et sæt tænder tilovers – minus en 3-4 stykker – som egentlig var kasseret, men så blev rystet godt sammen i et raflebæger og kastet ind i munden på mig. Eller at min første tandbørste som barn var en håndgranat…

I får billederne her fuldstændig rå af mig. Uden makeup, fyldt med pigmentpletter og uren hud – for det her indlæg det er hudløst ærligt. Et indlæg om min rejse mod min største drøm – at kunne smile uden at være flov.

Derfor blev jeg også både meget rørt, lettet og taknemmelig, da jeg blev tilbudt en kampagne for Invisalign hos  SMILEDESIGNS i København, og jeg græd, græd og græd af glæde – lidt ligesom et barn juleaften, der får den gave han/hun har ønsker sig allermest nogensinde.

Invisalign er en måde at rette tænder på næsten usynligt. Ikke noget med togskinner, ganebøjle eller andre slemme ting man med det samme får billeder op på nethinden af. Invisalign består af gennemsigtige skinner, der er skræddersyet til at rykke ens tænder lidt efter lidt, så man til sidst ender ud med et smukt smil – helt imens uden at nogen bemærker det.

Komplekse tænder, og en drøm der kan blive til virkelighed

Ikke blot ser mine tænder ej specielt pæne ud, men de sidder også så komplekst, at de med tiden ikke fungerer optimalt. Så det er altså ikke blot kosmetisk jeg har et problem – det havde ellers været drømmescenariet, men mine tænder sidder desværre så skævt og forkert, at de med tiden vil gøre min kæbe mere og mere smal da tænderne falder ind på midten, nogle af tændene er desuden roteret en hel omgang mens andre hælder den helt modsatte vej, så mit bid langt fra fungerer som det skal. Derudover har jeg indtil fornylig haft mælketænder, som jeg har fået hevet ud fordi de sad løst, men jeg har ikke voksentænderne der passer til – hvilket betyder at jeg mangler to tænder, ligesom jeg mangler en af de små fortænder. Hverken praktisk eller pænt. Jeg har selvfølgelig godt kunne stå foran spejlet og se på mig selv, og konkludere at det ikke var et kønt syn når jeg åbnede munden, men jeg har aldrig rigtig vidst hvad der reelt var galt, og ingen tandlæger har fortalt mig noget desværre. Så det var noget af et chok da jeg var til min første konsultation hos de dygtige folk hos SMILEDESIGNS, som er dem der udfører Invisalign behandlingen på mig. Faktisk er SMILEDESIGNS den eneste klinik der specialiserer sig for Invisalign-behandlinger – og den eneste klinik i Danmark som udelukkende laver Invisalign, hvilet gør at jeg har fuld tillid til dem. De laver så flotte resultater at de er anerkendt i udlandet i forhold til de resultater de laver – så jeg er altså kommet i de bedste hænder, og det har jeg allerede i den grad mærket noget til.

De indledende øvelser

Det er selvfølgelig noget af en mundfuld at skulle igang med sådan en behandling, når man ikke lige er helt almindelig – men hey intet har nogensinde været normalt med mig 😉 Og fordi jeg har så komplekse tænder, viste det sig også at der var en del ting der skulle ordnes inden selve tandretningen med Invisalign kunne gå igang. Jeg har haft min mand med til møde hos SMILEDESIGNS, så vi sammen kunne tage beslutningen om det var en rejse vi skulle begive os ud på. Det er ikke bare lige at få rettet tænder, når mine tænder sidder som de gør. Det er en rejse der tager noget tid, og kræver en god portion viljestyrke. Men drømmen om at kunne smile uden at skjule mine tænder er alt overskyggende hos mig, og jeg glæder mig eventyrligt meget til den rejse jeg netop er gået igang med. Og min mand glæder sig til at se hans kone smile uden at være flov over piv skæve tænder…Indtil næste blogindlæg i Invisalign føljetonen, kan I følge med på Instagram, hvor jeg løbende laver opdateringer på story. Og så skriv endelig hvis I har spørgsmål til forløbet/behandlingen  – så svarer jeg  så godt som jeg kan i næste indlæg, hvor jeg nok også skal vise skinnerne frem samt fortælle en masse praktisk info om at bruge dem – så er jeg også kommet ordenlig igang til den tid.

Måske der sidder andre end mig derude der også drømmer om et smukt smil -så kan I følge min rejse det næste lille års tid <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker