Om at huske sit bagland

Mandagsønsker

1 Fin poster* / 2 Sød rosa top / 3 Favorittasken i ny farve / 4 Rosa træningsbluse / 5 Lækre løbetights med lomme / 6 Mega fede støvler* / 7 Sød stribet kjole / 8 Fint stribet tæppe (ok pris)/ 9 Lækre vaser/krukker* / 10 Sød prikket buksedragt / 11 Skøn regnfrakke / 12 Dejlig løs kjole / 13 Smukke glas / 14 Skønneste taske / 15 Stribet oversize bluse / 16 Fineste blomstrede kjole / 17 Pænt badeforhæng*

Mandagsønsker med fine tasker, musthave støvler og meget mere

Mon I stadig er derude –  eller ligger I alle enten ved poolen i sydens sol, spiller spil i sommerhuset mens regnen siler ned eller spiser god mad på en café i en lækker storby?

Vi kan ikke komme udenom det. Sommerferien er over os, og rigtig mange har allerede tjekket ud fra job og begyndt at trække vejret mere roligt så både krop og sind kan finde ro. Men selvom I holder ferie med enten familie eller venner, så håber jeg at I vil tjekke ind her på domænet engang i mellem – I kan jo starte med ugens mandagsønsker. Måske der er noget der frister mens du ligger under parasollen eksempelvis haha.

Jeg selv har først ferie uge 30, så der er lige lidt tid endnu. Men selvom man ikke har fri, kan man godt få feriestemningen ind under huden – det er som om at alt er i et lidt mere roligt tempo på denne tid af året. Elsker bare sommer!

Ugens mandagsønsker har igen lidt fine kjoler med. Særligt vil jeg fremhæve de skønne Rikkes fine af slagsen. Jeg er særligt vild med denne (og alle de andre). Har du set dem? Og så tror jeg ikke at jeg kan leve uden støvlerne her, ligesom  den prikkede buksedragt samt træningstøjet står højt på listen. De er vildt gode de træningsbukser med plads til mobil på siden – jeg har et par i den mørke udgave. Så et lille tip herfra, hvis du også løbetræner 🙂 Og så er det ret fint det stribede badeforhæng* – det fås i flere farver og er en fin nyhed. Måske det ville passe fint på ungernes badeværelse tænker jeg, ligesom jeg glæder mig pænt meget til nyhederne fra Stolbjerg Copenhagen lander!

Jeg håber at I får en SKØN uge <3

Og i øvrigt, så hold øje med Instagram i morgen. Der kommer noget ret så fint til jer synes jeg selv…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at huske sit bagland