Mandagsønsker

These boots are made for walking

Ved første øjekast på støvlerne her*, vidste jeg at dem måtte jeg bare eje!

Der er et eller andet over dem der bare er meget mig. Jeg har altid været været svært begejstret for gode gamle westerns samt country musik da jeg var ung (Dolly Parton var the shit) – og jeg syntes at kvinderne så mega cool ud i deres fine kjoler tilsat cowboystøvler – eller jeans med støvlerne ud over. Derfor besluttede jeg, at hvis jeg kunne kile mine store lægge ned i dem, så måtte jeg gerne købe dem. Jeg har nemlig været super god til ikke at købe specielt meget over en lang periode, ligesom jeg netop har solgt et par ting på min salgsprofil. Og skæbnen ville, at jeg godt kunne have mine korte ikke modeltynde ben i dem (jeg har ALTID haft problemer med lange støvler), og så måtte de jo med hjem.

“These boots are made for walking
And that’s just what they’ll do
One of these days these boots are gonna walk all over you”

Er de ikke bare cool? Jeg vil bruge dem henover sommeren med mine blomstrede sommerkjoler til eller jeans når vejret er lidt køligt – inden de for alvor til efteråret kommer til sin ret. Den gule kjole jeg har på her, passer så fint til synes jeg, ligesom jeg tror at denne feminine sag vil stå godt til dem.

Jeg har købt dem lige her* hos søde Anja og Mikael – som jeg har sagt før, de er vildt farlige at have i baghaven 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker