En drøm der går i opfyldelse

Weekendplaner & fine kjoler

Sidste weekend stod på tosomhed og kærestehygge, og som ovenstående billede så fint viser var det iklædt fine blomster (kjolen er fra Ellies and Ivy – vi har nogle uden ærmer hos Cahetu netop nu til alle jer der har spurgt ind til den), Cava og høj solskin.

Denne weekend noget helt andet – men stadig dejlige planer. Ugen op til weekenden, har budt på masser af tid med ungerne – de har nemlig ferie og er derfor hjemme, hvilket betyder at jeg underholder så godt jeg kan de dage jeg arbejder hjemmefra. Det har nu været meget hyggeligt – omend det havde været noget federe hvis vejret var med os så vi kunne tage på stranden, og de tillige kunne brænde lidt krudt af på trampolinen i haven 😉

I morgen lørdag skal jeg mødes med min søde mor og lillesøster i København, hvor vi har en hel hyggedag sammen. Om jeg glæder mig – det kan I tro. Hen ad eftermiddagen skal vi i teatret for at se Flashdance the musical – et stykke som vi fik billetter til i julegave forrige jul af min far. Mega god gave, og vi glæder os helt vildt!

På hjemmefronten står den på Tour de France for manden – så ved man ligesom hvor man har ham haha. Ungerne får nok en dag med firkantede øjne med både Tour, TikTok og computerspil – men sådanne dage må man gerne have engang i mellem.

Og apropos fine kjoler, så har jeg forkælet mig selv med den på billedet herunder. Jeg viste den frem på et af mine mandagsønske indlæg for et par uger siden, og det er faktisk ret sjældent at jeg køber noget derfra, selvom jeg er så rigeligt fristet, men denne synes jeg var så fin – og til at betale. Og jeg har et eller andet med blomstrede kjoler og gyldne nuancer lige for tiden. Find kjolen her.

Hvis I hopper over på Instagram, så kan I se den på i story. Jeg har en str. medium på. Jeg tror jeg skal have den på i morgen med et par jeans under 🙂 Og så så jeg lige disse mega cool støvler* – hvor fede vil de lige være til den kjole?! WOW!
Søndag har jeg lidt arbejde der skal indhentes, og så skal jeg ud at løbe en lang tur. Jeg har i øvrigt købt de her løbebukser med plads til mobil på låret – de sidder vildt godt, og endelig fandt jeg et par mere så jeg har lidt at skifte imellem. Og de har en god pris. Faktisk laver H&M rigtig fint træningstøj som fungerer super godt.

Må I få en dejlig weekend – måske mange af jer er gået på sommerferie i dag? <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En drøm der går i opfyldelse