Mandagsønsker

August planer

^Min niece Laura, min søster og jeg på stranden i vores barndomsby

.  .  .

August er allerede så småt igang, og hverdagen står og ånder os i nakken. Vi har taget hul på den sidste sommer-måned i denne omgang, og jeg må indrømme, at jeg stadig håber på at få endnu flere solskinstimer, (relativt) lange lyse sommeraftener og smukke solnedgange på stranden, inden efteråret melder sin ankomst næste måned. Ret vildt at tænke på faktisk – at allerede om under en måned, så viser kalenderen efterår og naturen går igen i vinterhi. Kliché – I know, men shit hvor tiden altså flyver!

Juli har været dejlig. Hele måneden har båret præg af sommerferie, da ungerne har fri fra skole hele måneden. Og selvom vi andre ikke har haft ferie ligeså længe, så har der alligevel hængt en stor tyk og dejlig feriestemning over hovedet på en. Ingen madpakker, ingen der skulle sidde klar i skolen kl. 8.00, ingen faste spisetider, ingen der skulle tidligt i seng og krydret med en hel del hygge, is og strandture – ja så har det næææsten føltes som om, at juli har været én lang sommerferie for os alle. Og det har været skønt!

August er heldigvis også en dejlig måned synes jeg. Haven er stadig smuk og forholdsvis frodig, vejret er (for det meste) dejligt lunt, der spises stadig is i stor stil, i ren trøst over at sommerferien er slut, fritidsinterresserne starter op igen og i og med skolen først starter 2 uger inde i måneden, så kommer hverdagen godt op og køre igen i et dejligt roligt tempo så alle kan være med.

Måneden byder heldigvis på dejlige planer, som er med til at forsøde hverdagens tilbagevendende trummerum lidt – august kom bare an <3

August byder på:

» Skolestart. Harald i helt ny klasse – det bliver meget spændende!

» Barnedåb og 30 års fødselsdag – er det kun mig der synes at det rimer lidt på en ny kjole? Eller andet outfit. Måske fra ugens #mandagsønsker?

» Hygge i Tivoli i anledning af min søsters fødselsdag.

» Mindre chokolade. Ikke intet chokolade, men mindre. Det samme gør sig lidt gældende for is for mit vedkommende. Har taget lidt overhånd haha.

» Mere motion tilgengæld. Jeg er blevet vildt glad for de lidt længere løbeture på en 10-12 km. Så flere af dem i august måned.

» Mere læsning. Jeg har et par bøger liggende jeg ikke har fået læst i løbet af sommeren. Jeg vil gerne prioritere at læse lidt om aftenen, frem for at sætte mig ved computeren når alle andre sover. Ja, jeg er B menneske…

» Få planlagt en tur til Paris med min mor. Det fik hun i fødselsdagsgave forrige år – vi er bare ikke kommet videre. Måske det skulle være en vintertur?

» Starte til yoga. Det glæder jeg mig til! Jeg har meldt mig til et aftenhold, så hver torsdag aften skal jeg nu øve mig i at lave absolut ingenting i 2 timer. Det bliver en udfordring – men tror det er SÅ godt for mig!

» Qua ovenstående punkt, så skal jeg ud at have købt noget yoga tøj. Vi har en del lækkert fra Moshi Moshi Mind hos Cahetu heldigvis.

» I år springer jeg modeugen over – det passer ikke lige ind i kalenderen, og jeg føler mig faktisk lidt mættet. Det skulle kun have været for den sociale del jeg havde deltaget, hvis det lige passede ind i kalenderen.

» Sætte en masse tulipanløg samt andre forårsløg. Og måske anlægge et nyt bed.

» I biografen og se den nye udgave af Løvernes Konge. Elsker den film!

» Ved ikke om vi når at blive færdige, men min far har været sød at sige ja til at hjælpe mig med at bygge et lille drivhus ud af nogle gamle vinduer. Måske det først bliver i september. Nu må vi se. Glæder mig i hvertfald!

» Lave en status opdatering til jer på min tandretning – det er for vildt hvad Invisalign kan gøre!

» Måske til frisør – jeg trænger virkelig! Men suk det er så dyrt altså.

Hvad med jer? Har I nogle spændende planer I vil dele med mig?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker