The End

Mandagsønsker

1 Fineste kjole 2 / Ternet viskestykke / 3 Skøn løs og billig kjole* (flere farver)/ 4 Smuk frakke / 5 Fed krukke* / 6 Småternet feminin kjole / 7 Lækker bademåtte / 8 Salt og pebersæt (udsalg)/ 9 Fed parka / 10 Smuk blomstret kjole / 11 Skønne vinterstøvler / 12 Lækker yogadragt / 13 Fin sweatshirt / 14 Praktisk kagerulle* / 15 Lækker strik (budget)/ 16 Fin ternet kjole (budget) / 17 Sødt armbånd* / 18 Fin silketop i lækker nuance

Yoga, tern og farven brun

Overskriften herover summer meget godt ugens mandagsønsker op i grove træk – det er i hvertfald de ting jeg har i hovedet netop nu. Og hverken tern eller farven brun (eller beige ej at forglemme), kan vi komme udenom denne sæson. Vi skal helst iklæde os fine tern – både store og små, og enten i brændte eller naturfarvede nuancer som brun, beige, grøn samt rødbrun krydret med lidt rosa.

Det gør slet ikke mig noget – jeg elsker de farver, og overvejer nu om jeg skal hoppe med på tern-trenden. Jeg tør i hvertfald godt hoppe med på farven brun, selvom mit yngre jeg ville have grinet hånligt af mig haha. Der er et eller andet over den nuance som jeg har det svært godt ved. I alle afskygninger faktisk. Mørkebrun, lysebrun, varm, kold, beige mv. Ahh. Bring it on!

Særligt er jeg vild med frakkerne på denne uges collage – denne samt denne lidt mere casual, ligesom jeg sukker lidt efter kjolerne på collagen. Dem med tern(især denne er rimelig overkommelig), og dem med blomster. Der er en i den dyre ende, samt en i den modsatte. Min kjole pusher* har forresten også fået nogle nye fine af slagsen – jeg kunne godt bo i en af de dejlige løse* – perfekt til at skjule is-maven 😉 Og hun har desuden 70% på ALT børnetøj* fra de fede mærker – blot lige et tip!

Mens jeg sad og fandt inspiration til indlægget, faldt jeg over denne Game of Thrones natkjole – måske en sjov gaveidé hvis du kender en fan. Nu er tippet i hverfald givet videre!

Som jeg har nævnt tidligere, så skal jeg begynde til yoga sidst på måneden, og har forelsket mig i en heldragt samt rosa sweat fra Moshi Moshi Mind. Mega lækker kvalitet – jeg er kæmpe fan af deres statement sweatshirts!

Er I også pjattet med de farver der er rundt omkring nu, og kunne købe jer fattig?

God uge til jer <3

Psssst! Husk at du stadig sparer 26-30% på Royal Copenhagen lige her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Signe Op.

  Fine, fine ting – som sædvanlig! 😊 Jeg ved dog ikke, om det er hos dig eller mig, der er noget galt – i hvert fald ender jeg på IKEA’s hjemmeside, hver gang jeg trykker på et link her i indlægget 🤔🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hmmm hvilket link er det du trykker på, så undersøger jeg det lige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The End