Da migrænen tog en pause

Mandagsønsker

1 Fineste ternede blazer* 2 / Søde ballerinaer med sløjfe / 3 Lækker barstol / 4 Fin barstol med ryg / 5 Smukke ternede bukser / 6 Lækker uldfrakke / 7 Sød rosa kjole* / 8 Termodragt i skøn farve / 9 Fed reol* / 10 Smuk strik / 11 Smukt armatur til køkkenet / 12 Blomstret kjole / 13 Fine ballerinaer (99,-) / 14 Fed lædernederdel* / 15 Cool vinterstøvler/ 16 Sød pung / 17 Lækker lænestol/loveseat 

Mandagsønsker i efterårsklæder

Regnen siler ned og det både tordner, hagler og rusker i træerne udenfor vinduerne fra mit hjemmekontor. Suk hvor er jeg bare ikke klar til efterår allerede – jeg havde håbet på lidt sensommer med sol, lune temperaturet og lidt lyse aftener. Måske det kan nås endnu – august har jo trods alt lidt dage at løbe på endnu.

Af den årsag, bærer ugens mandagsønsker altså lidt præg af efterårsvejret. Butikkerne bugner jo også af de skønneste efterårsvarer – og det er nu også hyggeligt med strik, brændte farver og lukkede sko. Bare først i september haha.

Da jeg var yngre gik jeg altid i ballerinaer – nu går jeg direte fra Shangies til enten sneakers eller støvler (apropos støvler, så se lige disse), og det vil jeg lave om på denne sæson. Ballerinaer er nemlig lidt hyggelige – og super hurtige at stikke i. Jeg har forelsket mig hovedkulds i disse med sløjfer, samt dette par i “slangeskind” – begge meget overkommmelige i pris. Tror jeg må bestille et par af dem… Ellers byder ugens fristelser på en SKØN ternet blazer med lidt pufærmer, en termodragt i en lækker brændt nuance, fine kjoler – blomstret og sød rosa* samt lækre silkebukser.

På boligfronten drømmer jeg lidt om at lave et par småændringer ude i køkkenalrummet. Jeg er ved at være lidt træt af vores barstole – de har trods alt også holdt i næsten 6 år. Det er da meget godt klaret synes jeg. Problemet er bare, at de er lidt pebrede i prisen dem jeg har i kikkerten. Dog er de begge på tilbud lige nu lige her. Bl.a. denne med ryglæn samt denne fra Mater som jeg før har vist. Måske I har nogle andre idéer? Er lidt hooked på det mørke look denne gang. Og så prøver jeg stadig at overtale manden til at skifte vores armatur ud med et i messing, da jeg synes det vil give lidt varme til rummet. Jeg har prøvet i et par år nu – mon han snart overgiver sig? Synes dette er ret lækkert. Og en sidste ting til boligen jeg vil fremhæve – denne skønne lænestol. Dengang vi skulle have ny sofa, drømte jeg jo om netop sofaen fra samme brand – men det nægtede Kim. Han ville have læder. Men jeg drømmer stadig om den lækre lænestol – eller et loveseat som det hedder, fordi den er så dejlig rummelig.

Må I få en underskøn uge – efterårsvejr eller ej <3

Psssst! Mangler du et fedt gulvtæppe (det går jeg også og lurer lidt på), så er der 25% på alle tæpper lige her (og møbler for den sags skyld)

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da migrænen tog en pause