Pæne krukker & havedrømme

The End

6 ugers sommerferie for de her to søde fjeldaber er slut.

Det har været en dejlig sommer. En sommer der har budt på både ro, hygge, søskende skænderier, kedsomhed, kærlighed, nærvær, familietid – og bare tid til at komme helt ned i gear for ungerne samt en masse is ej at forglemme. Og selvom vi voksne desværre ikke har haft ferie i alle 6 uger, har vi fået nydt hinanden alligevel. En dejlig tur til Norge hvor billedet herover er taget, samt nogle rolige dage på landet gjorde i den grad godt.

I morgen står den på et helt nyt skoleår med en masse nye omvæltninger – det bliver i særdeleshed spændende. Harald skal starte i en helt ny klasse. Nye kammerater, nye lærere og nye omgivelser. På den skole han går, slår man nemlig klasserne sammen når man når til 6. klassertrin, ryster elev-posen og danner klasser på ny. Det kan gå begge veje – vi håber på den positive. Gro skal i 4. klasse. Slut med indskoling – nu står den på mellemtrin i en ny bygning, og med større krav og forventinger end før. Jeg spår at det bliver to meget trætte og brugte – men forhåbentlig glade børn vi får den kommende uge.

Er det for tidligt at glæde sig til næste ferie? Jeg ser i hvertfald allerede frem til nye eventyr med de her to, og med blot en uges sommerferie for mit vedkommende, så må det være lovligt.

The End. Det var den sommer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne krukker & havedrømme