Lige nu

16 fine jakker & sko til efterår/vinter

1 Fed dynejakke i skøn farve / 2 Flot og enkel sort dynejakke* / 3 Lækre chelsea støvler / 4 Flot lys uldfrakke / 5 Fede støvler (budget) 6 Smuk ternet frakke / 7 Klassisk sort uldfrakke / 8 Oversize dunjakke / 9 Rosa sneakers / 10 Lækre lune vinterstøvler / 11 Smuk olivengrøn vinterjakke  / 12 Cool snørrestøvler  / 13 Fin termojakke (budget) / 14 Mega fed to-farvet dunjakke*/ 15 Praktiske gummistøvler med foer / 16 Lækker kort dunjakke

Inspiration til overtøj & fodtøj

Temperaturen er faldet, blæsten tiltaget og dagene bliver kortere og kortere. Den er god nok – efteråret er over os.

Ugens mandagsønsker udgik denne uge da jeg simpelthen ikke nåede dem, men i dag får I lidt inspiration til skønne jakker samt fint og praktisk fodtøj – måske der er andre derude der står og mangler? Jeg står selv og mangler en vinterjakke i år – nærmere bestemt en dunjakke. Den jeg havde købt sidste år blev tilbagekaldt, og derfor må jeg finde en ny i år. Jeg har allererede min gode gamle Ver de Terre – eller Et Phine som det jo hedder til voksne i skabet, og den er fantastisk! Men også MEGET varm, så det er ofte for meget af det gode når vejret er mildt. Det er modellen her jeg har. Så er der min Ganni uldfrakke som altid er god og klassisk – men jeg mangler en lige op og ned dunjakke med lynlås. Pæn, ligetil og praktisk. Og sådan en har jeg fundet. Det er nummer 2 på collagen jeg har forelsket mig i på arbejdet. Den har en god længde, giver en slank siluet og elsker den har lang rib ved hals og ærmer. Jeg er dog også pænt lun på modellen her. Se lige den farve!

Faktisk synes jeg, at der er en del pæne jakker i år. Og sæsonen er ikke engang for alvor gået igang. Men nu bor vi jo i Danmark, så man kan vel heller ikke gå ned på jakker vel? 😉

Jeg har netop klikket disse støvler hjem, for til kun 349,- måtte jeg lige se om de var så fine i virkeligheden som de er på billedet. Ved jo godt at det ikke er ægte skind, men når pengene er lidt små pt, så gør H&M det altså godt. Og så er jeg lidt hooked på at skifte mine gamle (godt brugte) Ganni vinterstøvler ud med et par fra Angulus. De har lavet nogle ret fine (igen) i år. F.eks. disse.

Ellos har 3 for 2 af sko og støvler så jeg lige, og de har både mærkevarer samt deres egen budgetvenlige linie – måske et tip du kan bruge? Se udvalget her.

Har I styr på jeres efterås- samt vintergarderobe?

I løbet af de næste par uger kommer der lidt inspiration til ungerne, hvis nogle af jer har brug for det 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu