Status på tandretningen

Lige nu

– Har jeg taget min bøjle ud og sidder i skrivende stund og snasker en Bounty kugle (opskrift her) og nyder et glas koldt Pepsi Max mens jeg arbejder lidt #hverdagsluksus for b-mennesket.

–  Har jeg stadig overdrevet ondt i nakken og skuldrene efter at have været til yoga i torsdags for første gang i mange år. Tror da vist lige det er godt, at gammelnok her bliver strukket lidt ud…

– Apropos yoga, så overvejer jeg kraftigt at iføre mig en heldragt som denne, efter at jeg i torsdags hilste på mit løse maveskind flere gange mens jeg stod foroverbøjet. Ikke et kønt syn skal jeg hilse og sige. Opdagede pludselig hvor slapt mit (gamle) hylster er blevet 😉

– Tæller jeg dagene til slut november. Jeg har nemlig booket en tur til Paris med min elskede mor.

Det var en gave jeg gav hende i fødselsdagsgave forrige år, som vi ikke har nået at indløse endnu. Men nu skal det være, og jeg glæder mig helt eventyrligt meget! Både til at vise min mor min yndlingsby (hun har dog været der for mange år siden), samt til at se Paris i (forhåbentlig) juleklæder. Jeg har indtil nu kun været der i foråret, sommer og sensommer perioden. Og for en julegris som jeg, kan jeg næsten ikke være i min egen krop af begejstring – Paris, jul og hygge. Ej men altså <3

– Har jeg en ustyrlig trang til at købe lækker strik, støvler og lune accessories. Ene og alene af den grund, at der står september i kalenderen. Tjek lige den her fede jakke ud i en af mine absolut yndlingsfarver, samt denne jeg har savlet over hele dagen på kontoret…

– Har jeg seriøst brug for en tur til frisøren. Shit jeg har mange grå hår haha. Og en god leverpostej i bunden. Suk.

– Er jeg ret stolt af mig selv over mit løb for tiden. Løber min. 3 gange om ugen enten 8, 10 eller 12 km. Det må da give mig min form og krop tilbage. Kæmper stadig med de sidste 5 kilo. Er som om de sidder mere og mere fast jo tættere på de 40 år jeg kommer…

– Er jeg glad for at I er så mange der har læst dette indlæg, og benyttet jer af det gode tilbud. Det har virkelig gjort noget godt for mig <3

– Mangler jeg et par klassiske sorte støvler – er ret vild med disse som koster en slik!

– Har jeg ambivalente følelser over, at det nu er slut med at følge ungerne i skole – og hente dem igen for den sags skyld. Gro har siden skolestart efter sommerferien fået lov at cykle selv, eller følges med et par piger fra klassen, og jeg har ladet jernhesten stå i carporten og blot vinket til hende. På den ene siden er det vildt dejligt at begge unger nu er så selvkørende (i bogstavligste forstand), men på den anden side er det også vemodigt at de ikke “har brug for” mig længere på den måde. At de er blevet så store, så jeg faktisk ikke rigtig har noget at gøre på skolen længere – kun når der er forældremøder osv. Ret crazy! Jeg tror dog at når det igen mørkt om morgenen om nogle måneder, så stiger jeg igen op på jernhesten og følger Gro i skole. Større er hun heller ikke synes jeg. Og det samme gælder egentlig Harald #pylremor…

– Har jeg camelfarvet cashmere på hjernen – lidt farligt at arbejde en lille smule for de her dygtige piger

– Er jeg allerede træt af madpakker… Mon jeg nogensinde vil savne det når ungerne er flyttet hjemmefra engang?

– Har jeg stadig tilgode at se de nye afsnit af Beverly Hills 90210. Har I set dem?

– Er jeg panisk angst for alle de gigantiske edderkopper der er på spil. Jeg HADER edderkopper, og det føles som om, at de alle de største netop kravler ind af vores vinduer. Ad!

– Vil jeg komme tilbage til at arbejde seriøst… 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på tandretningen