16 fine jakker & sko til efterår/vinter

September planer

^Yoga gear

.  .  .

September og dermed efteråret er skudt igang. Sommeren er slut, hverdagen er gået igang igen for fulde gardiner med alt hvad der hedder madpakker, lektier, tidlige sengetider og fritidsinteresser (og jeg er allerede træt af madpakker…) På de blot 5 dage september i skrivende stund har været igang, har vejret både budt på 28 grader, 11 grader, sol, blæst, hagl og regn – noget af en blandet landhandel!

Lige præcis som september altid har det med at være – og det kommer lige meget bag på mig HVERT år. Har ungerne nu regntøj og gummistøvler? Og hvad med kondiskoene – er de blevet for små gennem sommeren, som har stået på sandaler og bare tæer? Og de lange bukser – er de blevet til 3/4 lange, ligesom bluserne nok strammer lidt over skuldrene? Er det kun mine unger der vokser med raketfart i sommerferien? Måske en god blanding af is, sol og havvand er en god gødning?

Anyway, så skal jeg have fuldt lidt op på ungernes garderobe. Er startet lidt på Gros faktisk. Min veninde afholdt nemlig sidste weekend et Pompdelux arrangement – det mærke havde Gro rigtig meget af som lille, og vi skulle egentlig bare ud og have en af deres fleecetrøjer, som hun er så glad for. Det endte så med at hun prøvede alt på bøjlestangen stort set, og hun nu er glad (og stolt) ejer af både en kjole, en nederdel, poncho, termodragt og strømpebukser. Og jer som kender Gro, ved at hun er en buksepige (hun har altid gerne ville være en dreng som sin storebror), så det er virkelig store sager haha. Hun er så stolt over sine nye ting, og hun ser så fin ud i det <3

September er nu, trods tilbagevenden til hverdagen igen, en lidt hyggelig måned med vejrskiftet. Når man nu ikke kan have sol og lune tempetaturer året rundt, så er det ok at krybe lidt i hi i sofaen mens mørket falder på. Levende lys, lune plaider og en god serie i fjerneren – det kan altså også noget.

Modsat august er september lidt tom for planer herhjemme, men det gør slet ingenting!

Håber at september må være god ved jer  <3

September byder på:

» Yoga. Jeg startede sidste uge og det tegner allerede lovende. Et af mine efterårsprojekter er at gøre noget godt for mig selv, og yoga er en af de ting jeg har valgt at prioritere. Det er uvant for mig, at “slappe” af i 1 1/2 time, men det er SÅ godt for mig, og kombineret med min løb vil det gøre min krop så godt så godt tror jeg.

» Fejre min søde niece Emilies 5 års fødselsdag! 5 år – hvor er de lige blevet af. Mosters store dejlige pige <3

» Finde vinterstøvler til ungerne – lige pludselig er det tid! De er begge så store nu, at behovet er lidt anderledes. Har kig på disse til Harald* – de er ret cool. Spørgsmålet er bare om str. 40 er stor nok – gisp! Til Gro er jeg lidt lun på dem her – og hun synes de er så fine heldigvis. Spørgsmålet er bare om de skal være cognac eller sort?

» Sætte en masse tulipanløg samt andre forårsløg – det nåede jeg ikke sidste måned. Men er nu også september måned der er bedst til det.

» Få købt en af jakkerne fra dette indlæg. Jeg skal i hvertfald investere i nummer 2 som vi har hos Cahetu, men nummer 1 har en altså en lækker lækker nuance…

» Male det sidste på huset i denne omgang. Vi tager det lidt i etapper. Og nu er det værste overstået for i år heldigvis.

» Pudse vinduer. Et kedeligt punkt, men det trænger de altså til. Eller måske er det faktisk mere Kim der skal – det plejer at være ham der gør det.

» Se Vild med dans som har premiere fredag 13. september  – skal I også se med?

» Få sat en masse tilsalg i sådan et “online loppe supermarked”. Kan I anbefale et godt sted? Gerne Nordsjælland. Nu skal jeg have tømt ud!

» Overveje om jeg har brug for sådan en her – der er et eller andet fedt ved den synes jeg!

» Få skiftet lidt ud i mine tørrede evighedsbuketter. Jeg elsker at købet et par nye bundter – eller endnu bedre at finde noget i naturen, jeg kan mikse de gamle buketter med. Så ser de helt nye ud, og pifter hjemmet lidt op, nu de friske blomster ikke er så aktuelle mere snart.

» Bage en masse kager. Efterår = kager og varm chokolade ik’?

» Løbe Broløb sidst på måneden. (som apropos punkten ovenfor nok er meget godt) Vi har fået en ny (grim) bro – kronprinsesse Marys Bro – her i byen, og den skal indvies med manér. Der er broløb og både Kim og jeg skal løbe 10 km. Desværre blev billetterne med en kortere distance udsolgt mens jeg havde dem i kurven, så hverken Harald eller Gro kan løbe med. Men så må de stå og heppe på deres aktive forældre 😉

Hvad med jer? Har I nogle spændende planer I vil dele med mig?

^ Sommersavn
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 fine jakker & sko til efterår/vinter