Weekendhilsen

Mandagsønsker

1 Smukkeste maxikjole / 2 Prikket bluse / 3 Fin ankelkæde / 4 Sød bikini5 Bog med sundere lækkerier / 6 Sød kjole med blomster / 7 Plejende hårolie / 8 Pastelfarvet hoodie / 9 Feminin cardigan / 10 Smukt krus med valmue /11 Fin sandal / 12 Pæneste lange kjole / 13 Pastelfarvede jogginbukser / 14 Skøn badedragt / 15 Fedt sofabord* / 16 Lækker termojakke*/ 17 Stribet natsæt / 18 Fin hvid t-shirt / 19 Cool ternet t-shirt / 20 Pæn t-shirt med guld / 21 Sød nederdel

Blomster, prikker & striber til gråvejret

Beklager de manglende mandagsønsker i sidste uge – jeg havde egentlig troet at jeg ville kunne udgive dem som normalt selvom jeg var på messe – men må indrømme, at jeg simpelthen var for træt til at lave dem om aftenen, som jeg havde planlagt. Jeg er vist ved at blive gammel haha, men man bliver faktisk rimelig træt af at være på hele dagen og sludre løs, og jeg måtte kapitulere.

Anyway, i denne uge bliver I ikke snydt, og jeg har fundet nogle fine sager frem synes jeg selv, som kan løfte humøret lidt midt i alt den regn og blæst den sidste uges tid har budt på. Kjolen her, prøvede jeg faktisk forleden da jeg skulle på apoteket, men der desværre hang kun en str. XXL tilbage, og den var alligevel liiiidt i overkanten, selvom jeg godt kan lide løse kjoler. Så jeg skyndte mig hjem og fandt den online – den er i øvrigt meget pænere irl. Og til den pris, klikkede jeg den altså hjem. Man plejer nemlig at skulle være hurtig! Jeg vil bruge den med sneakers og en strik over her nu, og så bare tæer og sandaler når vi når så langt 🙂 Og hvis jeg var så heldig at skulle blive inviteret i byen, så kunne disse fine stiletter gøre sig godt til den…

Ellers er jeg på udkig efter et nyt “hyggesæt” herhjem til, og faldt altså pladask for dette pastelfarvede lilla sæt – det fås i flere farver og koster en slik, og jeg er meget fristet vil jeg gerne indrømme. Der kommer en del lilla denne sæson, og den er nu ret fin denne pastelfarvede udgave af den.

Og selvom jeg faktisk allerede har både badedragt og bikini i skabet, så er jeg altså lidt vild med dem på collagen. Ret fin farve, og god model trusserne har med den høje talje, der lige holder inde på muffinformen. Vi skal nemlig i badeland i Tyskland om små 3 uger, og jeg ved faktisk ikke om jeg kan være i mit gamle badetøj, da jeg har lagt mig lidt ud må jeg indrømme. Men så er dette i hvertfald et godt bud, på ny anskaffelse hvis det andet kniber.

En sidste ting jeg vil fremhæve er termojakken*. Forhåbenlig kan vi snart smide den tykke vinterfrakke, og jeg drømmer lidt om en klassisk sort termojakke i år. Er ret vild med den model, der er lidt shiny, og den findes i øvrigt i flere udgaver hvis man mere er til armygrøn eller beige.

Ugen for vores vedkommend byder på en masse logistik, trætte børn efter ferien og en masse regnvejr kan jeg se på DMI. Ikke den fedeste blanding – men lad os satse på en god uge alligvel.

Heldigvis har jeg både chokolade og Pepsi Max på lager og derudover er sæson 5 af Outlander er netop frigivet på Viaplay – YAY!

God uge til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen