Weekendhilsen

Mandagsønsker

1 Fint gulvtæppe / 2 Foråsfint sengetøj / 3 Inspirerende bog*  / 4 Friends cap5 Blød luksus hoodie / 6 Skønne hånddryppede lys* / 7 Cool sneakers  / 8 Prikket kjole / 9 Sød halskæde / 10 Cool spisebord* /11 Fin glimmertop / 12 Skøn halskæde / 13 Smuk blazer / 14 Bløde cashmeresokker / 15 Enkel bluse / 16 Sød cardigan* / 17 Cool loose jeans / 18 Sød kjole med blomster* / 19 Fede jeans / 20 Pænt tæppe / gulvmåtte / 21 Lækker kagebog

Vinterens sidste mandagsønsker

Så blev det mandag, og vi har dermed taget hul på den sidste uge af februar – om jeg begriber at kalenderen viser, at det er forår på søndag. Men suk hvor bliver det rart – nu skal vi bare lige have overstået denne blæsende og noget køligere uge som DMI har forudsagt, og SÅ er det forår. Bum.

Jeg glæder mig til at vejret følger lidt med, så man kan smide den tykke vinterjakke, huer og vanter og så småt begynde at glæde sig til bare tæer og korte ærmer. Jeg er og bliver nu en sommerpige – det må jeg bare indrømme!

Ugens mandagsønsker bærer også lidt præg af forår, i form af fine farver både til krop, fødder og bolig – se lige de sneakers! De minder om dem jeg allerede har købt fra Puma, som jeg ELSKER, men disse har lige et rosa touch som jeg er vild med. Jeg faldt for dem lige her, men da jeg googlede efter et bedre billede, fandt jeg dem her til en super skarp pris – (50%)! Så nu er jeg for alvor fristet…

Jeg er også lidt forelsket i den fine rosa blazer, fine jeans og den søde cardigan*, ligesom jeg godt gad forkæle mine lysestager herhjemme med nogle af de farverige hånddryppede lys*. Wau!

Jojo, der er nok fristelser hvis man skulle forkæle sig selv – eller skrive ting på sin ønskeliste. Sidstnævnte er jeg i fuld gang med – det kan jo hurtigt blive juni ik’?!

God mandag <3

Pssst: I øvrigt så er der det vildeste udsalg lige her* med 70% på mange fine sager!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen