Weekendhilsen

Ren terapi


Ro, rengøring og rusk i bølgerne

Én af de ting jeg elsker allermest ved at bo hvor vi gør – og det som jeg altid minder mig selv om, når tvivlen om livet heroppe melder sig, er hvor tæt vi bor på Fjorden. At kunne gå ned til vandet og mærke roen sænke sig i sindet, holder jeg umådeligt meget af.

Og vi bruger stranden hele året rundt alle fire – dog ikke til at bade i på alle årstider – det er især jeg for meget kylling til, men tat gå ture og blive rusket igennem i krop og sind, det elsker vi.
Og sidstnævnte var i særdeleshed tilfældet i dag, hvor blæsten ruskede godt i bølgerne, havskummet skvulpede mere end selv den værste appelsinhud og luften var bidende kold men dejlig frisk!

Det var lige hvad jeg trængte til, og den bedste måde at lade op til en ny uge på.


Efter små 8000 skridt i benene, stod den på rengøring. Jeg har tidligere altid gjort rent i løbet af ugen når jeg har arbejdet hjemmefra, men nu synes jeg faktisk det er rart, at vi deles om det i weekenden, og får det overstået inden vi tager hul på en ny uge. Jeg er blevet så meget bedre til at give noget af det huslige fra mig – og det føles skønt!
Rengøringen blev klaret, lektierne lavet og i skrivende stund ligger jeg på sofaen med en ansigtsmaske og alt for dullerne i skødet.

Dog har Kim lige taget imod varer fra Nemlig.com – og jeg ved han klikkede en blåbærtærte i kurven i går, så mon ikke jeg skulle gå ud og lave noget varm kakao, så den kan stå på eftermiddagshygge inden længe.

Jeg er fan af søndag! Håber også din har været god ved dig indtil videre <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen