Mandagsønsker

Ændrede weekendplaner, tamt tv og en genial ting til køkkenet

Annonce for Caffi

Ændrede planer, Corona virus & sund fornuft

Det har været en lidt tam men dog ret hyggelig weekend i Corona-virussens tegn. For det, der skulle have været en sjov, hyggelig og aktiv weekend i et badeland i Tyskland med bratwurst, tisse-bassin og billig dåsecolaer und alles, blev i stedet en weekend herhjemme med dårlig mave, snotnæser og uhørt tamt tv – det tætteste vi kom på at få pulsen op, var ventetiden på at se årsopgørelsen hos SKAT 😉

Grundet corona-virussen besluttede vi,  at aflyse familienturen til Tyskland med mine forældre samt søster – vi vil ikke tage nogle chancer for hverken at blive smittet eller tage smitte med hjem. Jeg/vi var som sådan ikke nervøse for at blive smittet – det var mere tanken om at skulle sidde i karantæne i enten et klorfyldt badeland eller en lille hytte langt væk hjemmefra. Og derudover har Harald desværre allerede været ret meget syg her i 2020, og skranter stadig, så han ville suge alt virus til sig – og jeg selv har også haft lidt med maven i slutningen af ugen. Så vi brugte altså vores sunde fornuft og aflyste, selvom vi havde glædet os ret meget. Særligt Gro.

Langsom søndag med god kaffe & hjemmebag

Men det har altså betydet at vi har opholdt os usmageligt meget i sofaen med både X- Factor og Melodi Grandprix uden publikum, men til gengæld tilsat en masse latter på dåse – alt i alt utrolig tamt og mærkeligt TV, og det var svært at få stemningen helt ind under huden. Heldigvis bød lørdagen på en masse smuk solskin, hvilket gav mig helt dårlig samvittighed over ikke at være i haven – men hey man kan ikke nå det hele selvom man gerne vil. Og jeg når det nok…I dag søndag startede morgenen langsomt med friskbagt grydebrød, som manden havde stået for, og imens brødet kølede af på risten, testede jeg en hel genial opfindelse til stempelkanden! Den kvikke læser vil nu rynke panden og tænke ved sig selv – jamen Maria drikker da ikke kaffe. Og nej det har I ret i – men jeg laver skisme meget kaffe alligevel skal jeg hilse at sige. Manden laver dog sin egen – men det er som oftest mig der ordner køkkenet, og derfor rydder op efter kaffebrygningen. Og hvis der er noget jeg er træt af, så er det kaffegrums! Og derfor er jeg svært tilfreds med de smarte kaffefiltre til stempelkanden fra Caffi.

Min bedre halvdel er liiiidt hysterisk med at skylle ting ud i vasken – og det er i og for sig jo fint nok. Jeg er bare såååå træt af, at man herhjemme ikke bare kan skylle grumset fra stempelkanden ud i vasken, istedet for at skulle stå og tørre det væk med køkkenrulle ned i skraldespanden osv. Min mand mener at det stopper vandrørene, så derfor skyller vi ikke stempelkander i håndvasken herhjemme 😉

Og derfor er jeg helt vildt glad for at Caffi har skabt disse smarte filtre, så kaffegrumsen nu bliver i filtret, og er lige til at smide ud bagefter – alternativt direkte ud i bedene eller kompostbunken i haven, da filtrene er produceret af 100 % biologisk nedbrydeligt papir, og det er jeg svært glad for.

Win Win!

Ydermere gør Caffe filtrene, at kaffen både smager bedre og bliver sundere, da det filtrerer al kaffegrumsen fra. Og det sidste er noget min mand også har været lidt træt af, når det var stempelkaffe der skulle på bordet. Og det er det ofte. Særligt når vi har gæster, er det altid stempelkaffe vi serverer, og da vi kun har en enkelt stor stempelkande, har det været død irriterende at skulle stå og rengøre stempelkanden midt i kagebordet, for at brygge en ny omgang kaffe til gæsterne. Nu går det noget hurtigere, da kaffebønnerne ligger inde i filtret nede i bunden af kanden, og nemt og hurtigt kan fjernes når stempelkanden er tom.

Caffi & miljøet

Udover at filtrene som nævnt er komposterbare da papiret er 100% biologisk nedbrydeligt, så er æskerne også lavet med miljøet for øje, så du kan købe dem med god samvittighed.

Caffi filtrenes emballage er fremstillet i FSC-certificeret karton. FSC er kort fortalt den eneste globale mærkningsordning til træ og papir, der har bred opbakning fra grønne organisationer som bl.a. WWF og Greenpeace, hvilket betyder at FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn*

Caffi filtrene fås i 3 størrelser. 3, 8 og 12 kopper og du kan læse meget mere om dem på siden her

Du kan finde en forhandler nærmest dig lige her eller købe dem online lige her

* Kilde her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker