Ændrede weekendplaner, tamt tv og en genial ting til køkkenet

Mandagsønsker


1 Sød blondekjole* / 2 Fede solbriller / 3 Fin lyseblå kjole* / 4 Lækker weekendtaske / 5 Pæn poster / 6 Blød cashmere trøje / 7 Skønne øreringe* / 8 Feminin hvid bluse / 9 Stribet kjole / 10 Fine flade sandaler/ 11 Casual cowboynederdel / 12 Fede løse bukser / 13 Smuk mønstret kjole / 14 Skøn solhat / 15 Bløde cashmere bukser / 16 Fede sandaler / 17 Pæn vase* / 18 Leo solbriller / 19 Lækkert gulvtæppe / 20 Blå løs kjole / 21 Sommergul maxikjole

Mandagsønsker og et Danmark der lukker ned

Beklager forsinkelsen på ugens mandagsønsker, men jeg nåede det simpelthen ikke i weekenden grundet sygdom, og da jeg så havde lidt tid til overs, havde jeg dette indlæg som var første prioritet 🙂

Men nu havde jeg heldigvis lige lidt tid tilovers her til aften efter ungerne var puttet og inden jeg rammer sofaen til endnu en TV avis efterfuldt et par afsnit Friends bare lige for at få lidt af grine af. Jeg skulle ellers have været i teatret med to skønne damer, men tør ikke grundet smittefare. Øv!

Og midt i alt den Corona elendighed, så er det altså ret hyggeligt at drømme sig væk til fine sommerkjoler, bare tæer i sandaler og cool solbriller. Andre der har det sådan?

Jeg synes godt nok at det er kommet liiiiiige tæt nok på det virus, og folk er så småt (eller faktisk ikke så småt) begyndt at hamstre ind. WC papir, mel og gær – hylderne er gabende tomme. Det er skræmmende synes jeg, men worst case scenario – nødvendigt. Og efter aftenens pressemøde, er Danmark jo nu nærmest i undtagelses tilstand. Det er voldsomt og de næste 14 dage bliver nok nogle man aldrig glemmer – især børnene, som får en noget anderledes hverdag.

Nå nok, om Corona – man bliver så trist.

Tilbage til mandagsønskerne. Jeg er især lidt lun på alle de fine blå sager modebilledet bærer præg af denne sæson, og tilsat et par brune ben, bare tæer  – f.eks. i de her virkelig  fede sandaler* -så kører det 🙂

Men vigtigst af alt denne uge, så ønsker jeg mig et virus frit Danmark – og naturligvis resten af verdenen <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ændrede weekendplaner, tamt tv og en genial ting til køkkenet