Danmark på pause

Mandagsønsker

1 Sød prikket kjole* / 2 Bog til de lange nætter / 3 Fin og klassisk kjole (billig) / 4 Øko vaskemiddel / 5 Pæn poster* / 6 Cool solbriller / 7 Lækkert tørklæde til halsen / 8 Feminin hvid bluse* / 9 Smuk guld stilet / 10 Fine ankelstrømper / 11 Cool stol / 12 Blød cardigan / 13 Virkelig fin nederdel / 14 Smart hovedpude/ 15 Fin blomstret kjole* / 16 Fine og billige jeans* / 17 Musthave cashmere sokker / 18 Praktisk lille clutch / 19 Fin og enkel sandal / 20 Sød sommer slipper / 21 Smuk og feminin stilet

Mandagsønsker & en bøn

Jeg ved godt at det er onsdag og ikke mandag, men jeg har simpelthen ikke nået at lave ugens mandagsønsker, og har faktisk også funderet lidt over om det var på sin plads i denne hårde tid.

Hjemmearbejde, hjemmeskoling, pressemøder osv – tiden flyver bare! Og det er ligesom om at den krise der er over os, som jeg også berørte i indlægget her (og tak til alle jer der har læst det i øvrigt) – sætter tingene lidt i perspektiv. Dog blev jeg i nat enig med mig selv om – ja jeg sover ikke så godt pt. – at jeg ville lave ugens mandagsønsker alligevel, og så have lidt fokus på nogle af de små butikker, som der har det ekstra hårdt lige nu.

Jovist kan folk shoppe online i de fleste – men det er altså noget andet i de her krisetider, og folk holder måske lidt mere på pengene når man måske er lidt usikker på sin jobsituation. Men ved at støtte op om de forskellige butikker, hjælper man dem lidt på vej, så de forhåbentlig stadig er tilstede når corona-krisen er forladt os. Jeg håber virkelig at mange af mine små favorit brands samt butikker derude hænger i, og klarer sig igennem <3

Jeg vil selvfølgelig starte med at opfordre alle til at klikke ind forbi hos os hos CAREBYME.DK, og se om der er noget der frister. Alle vores SKØNNE nyheder lander lige om lidt, og der er virkelig fine sager – og alt kærlighed og støtte vil være fantastisk for den lille virksomhed jeg nu arbejder hos <3

Dernæst vil jeg nævne Cahetu, som jo også står mit hjerte meget nær. Camilla har fået de skønneste nye brands siden jeg stoppede, så smut forbi webshoppen og forkæl dig selv og din bolig – især nu vi tilbringer så meget tid derhjemme 😉

Af andre små butikker og brands jeg synes du skal kigge forbi vil jeg nævne Eness* (min kjole-pusher) som holder til her i byen hvor jeg bor, det samme gør sig gældende for butikken Unikum (se bare de fine sandaler her), min skønne frisør her i byen som virkelig lider – måske book en behandling til senere tider, en af mine yndlingsbutikker i byen GertrudMerci i Jylland som jeg har fulgt og shoppet hos i mange år, Stolbjerg Copenhagen der laver de skønneste tasker (I ved jeg er fan!), Studio Feder har også fine sager samt Little Columbine som har et super skønt univers jeg har fulgt med i fra start af. Og rigtig mange andre selvfølgelig – er svært at få dem alle med <3

Og lad os så få noget sol og sommer ik’  – så kan det da kun gå fremad!

Jeg overvejer kraftigt at investere i disse fantastiske fine sandaler, så jeg kan gå og lure på dem herhjemme under krisen, og drømme mig til bare tæer, sommerkjoler og sandaler på kontoret 🙂

Psssst! Iøvrigt så er de adidas sneakers jeg har sukket efter SÅ længe til en SUPER pris lige nu! Over halv pris! Find dem lige her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark på pause