Mandagsønsker

I april drømmer jeg om

April, påske & en hverdag der er savnet

Farvel marts. Jeg må indrømme at det føles dejligt at lukke dig ned.

I stedet for at blive det nye årtis første dejlige forårs måned, blev du til en noget skræmmende, underlig og ubegribelig måned, der nok aldrig nogensinde vil gå i glemmebogen – for både store og små.

Men nu er april måned over os, og selvom den i sandhed startet ud med både stilhed og storm, kan det kun gå fremad.

Stilhed fordi vi alle fire forsat arbejder hjemmefra, og storm fordi vejret for en stund har glemt at det er forår, og har lagt ud med både kraftig storm og regn. Trist og gråt må man sige – men vi har stadig stearinlys på lager, lune tæpper fremme og chokolade i skuffen.

Jo vi klager bestemt ikke, selvom vi alle savner hverdagen, familie og venner. For vi har det stadig godt og er sunde og raske modsat så mange andre. Og hvis vi sætter tingene lidt i perspektiv, så er vi enormt priviligerede her i Danmark – og det skal vi huske på i en svær tid som denne.

Jeg håber inderligt at april bliver måneden hvor Corona begynder at komme en smule under kontrol, således at samfundet så småt kan begynde at åbne lidt op igen.

I april drømmer jeg om:

♡ At vi forsat må forblive sunde og raske

♡ At vi snart må se vores familie igen. Vi har aflyst alle planer i påsken for at passe på hinanden – især vores forældre som er i risikogruppen. Særligt min stakkels mor, som helst ikke må forlade hjemmets matrikel.

♡ At få en dejlig påske med min lille familie trods omstændighederne nu de må undvære den årlige æggejagt i mine forældres have, farmors frikadeller og kys og kram fra familien. Min mand og jeg har aftalt, at vi derfor må gøre lidt ekstra ud af hyggen, nu vi skal være alene alle fire.

♡ Få bevæget mig en masse. Jeg synes faktisk det er lidt svært, når man skal nå at passe sit arbejde og hjemmeskole – man sidder utrolig meget ned, især også når man ikke skal cykle til og fra stationen, gå hen til kontoret, ikke kan komme til fitness eller yoga. Jeg prøver at gå en tur til fyraften, og løbe en tur engang i mellem. Men jeg må lige skrue en smule op tror jeg…

♡… jeg spiser nemlig – for lige at forsætte forrige punkt – liiiiidt for mange søde sager. Det er som om, at man fortjener lidt ekstra hygge disse tider ik’?, og der ryger lidt ekstra påskeæg og kager ind må jeg indrømme. Så lidt mindre sukker – lidt mere bevægelse.

♡ At komme tilbage på kontoret (forhåbentlig)  Jeg savner vores fine showroom, at være sammen med mine søde chefer – ja hele hverdagen faktisk. Vi er heldige at vi kan arbejde hjemmefra, have møder via skype (i nattøj for mit vedkommende haha) og have kontakt med kunder via telefon og mail – men det er altså noget andet at være fysisk tilstede sammen.

♡ Apropos nattøj. Så lidt mindre bløde bukser, og lidt mere jeans. Ellers så kan man jo ikke mærke når bukserne strammer… Og det vil nok også give en følelsen af at være lidt “normal” igen. I samme dur, måske lidt mindre knold i håret…

♡ Få gang i en surdej. Gad godt bage noget lækkert brød igen – især nu vi tilbringer noget mere tid herhjemme, og derfor også spiser mere. Shit det er hårdt for kostbudgettet!

♡ Få forspirret og gjort haven klar. Har haft skide travlt, så er ikke kommet videre. Skal have plantet mine fine nye krukker til, gødet, klippet de sidste bede ned osv. Og så finde ud af hvad vi skal med den køkkenhave, og om hvor langt vi er med vores drivhus drømme.

♡ Forhåbentlig få gået en masse med mine nye fede sneakers, (også på tilbud HER)og få investeret i nogle ny jeans, da mine gamle yndlings netop er revnet på inderlårene. Ikke et godt tegn. Jeg viste 2 forskellige par frem på ugens mandagsønsker – begge vil være skønne til både sneakers og sandaler, og jeg overvejer om jeg skal forkæle mig selv.

♡ Få fundet en heroppe der kan sy nyt foer i min gamle lysegrå Ganni uldfrakke. Det kunne være fint med rosa tænker jeg…?

♡ Få ryddet op i vores tøjskabe og sorteret ud i ungernes tøjskabe – og mit eget, så jeg kan få solgt ud.

Må I alle få en dejlig måned – pas på jer selv <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker