Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Smuk prikket kjole* / 2 Fint lilla net / 3 Underskøn lampe / 4 Lækker kjole / 5 Smuk poster / 6 Sød og feminin kjole / 7 Lækker vase / 8 Fineste runde tæppe / 9 Sød kjole (se den på – wau) / 10 Feminin bluse / 11 Lilla sweat / 12 Sommerlige sandaler / 13 Cool armbånd* / 14 Praktisk cap / 15 Inspiration til sommerens lagkager / 16 Fede vidde jeans / 17 Løse fine bukser / 18 Fine striber / 19 Pastelfarvede sneakers (spar 30%)

Maj, haveglæde & selvforkælelse

Så ramte vi maj måned, som er den dejligste forårsmåned, hvor alt omkring os begynder at blomstre, blive grønt og temperaturen blive mildere. Jeg elsker forår – så livsbekræftende en årstid. Især i disse lidt anderledes tider vi alle går igennem lige nu. Det er de små ting der tæller <3

Det var egentlig min intention at dele månedens planer med jer – omend der ikke sker så forfærdeligt meget i disse corona tider – men jeg har simpelthen ikke nået det. Endnu. Måske i løbet af ugen, ellers så må det blive til juni haha.

Haven er virkelig skøn lige nu. Der går ikke længe før de første pæoner springer ud – det er så vildt! Min lilla syren i krukke er også lige på nippet til at blomstre, ligesom mine hvide løjtnanshjerter samt vibeæg pynter så smukt i staudebedene og clematissen står med store knopper. I weekenden regner jeg med at plante mine forspirringer af sommerblomster ud, og så er det blot at vente på, at det hele snart står i fuldt flor.

Suk hvor jeg elsker havelivet!

I dag mandag, har jeg været nede i byen og forkæle mig selv efter fyraften med fine røde negle på fødderne og et vippebuk. Sidstnævnte har jeg aldrig prøvet før, men har hørt så meget godt om det, og set nogle fine billeder, så nu skulle det prøves. Det ser så fint ud – og når man som jeg, ikke går med forfærdligt meget makeup, så er det genialt. Og det er med at støtte de lokale nu de har fået lov at åbne lidt op igen. Jeg bruger Sisse her, som bor nede ved min frisør Nina. Begge super dygtige og meget søde 🙂

Så det var min Mors Dags gave til mig selv hihi.

Sommerlige mandagsønsker & et godt tilbud

Ugens mandagsønsker er noget sommerlige – men med en vejrudsigt der lover sol og tørvejr var det for fristende ikke at lege lidt med på den idé.

Jeg er fuldstændig vild med denne kjole, og den koster ingenting. Den ser ikke ud af meget på collagen – men se den lige her på modellen hvor sød den er! Det lilla net drømmer jeg også om – har pludselig en ting for pastel-lilla denne sæson – så fint altså! Også de skønne sneakers, som du finder med rabat og den rå sweat er også så fine i den nuance.

Og en fin kjole med prikker* ville også være fin til en solrig maj – ligesom denne fine og feminine kjole* jeg ikk har med på collagen lige er mig!  Overvejer også kraftigt denne cool cap, som ville hjælpe mig med, at passe på mine pigmentforandringer…

I morgen har jeg været sukkerfri i 3 uger – alene det klinger jo på lidt forkælelse ik’? I får en 3 ugers status på det projekt på onsdag regner jeg med 🙂

Og så faldt jeg lige over et godt tilbud, da jeg sad og lavede ugens collage.

Du sparer nemlig lige nu 20% på ALT lige her, og 30% på ALT Nike og Adidas lige her – jeg har købt de lilla sneakers til Gro. De er super gode til idræt samt lave gymnastik på græsset i 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker