Bornholm Bornholm Bornholm

Mandagsønsker

1 Sød top* / 2 Enkelt undertøj* / 3 Fin solbriller / 4 Fed skål/fad / 5 Fede jeans / 6 Fin lille kande / 7 Pænt vedhæng* / 8 Interessant ny bog / 9 Fin basis t-shirt / 10 Salt & peber* / 11 Fin Fede chokoladebrune støvler / 12 Sød ske / 13 Klassiske sneakers (tilbud) / 14 Feminin bluse / 15 Casual kjole* / 16 Fint rosa undertøj / 17 Cool t-shirt / 18 Fede vidde jeans / 19 Bløde luksus sokker / 20 Fine clayfarvede jeans / 21 Sød bluse / 22 Rå lanterne*

Back to work, nedtrapning af chokolade & efterår

Så blev det mandag igen. Og ikke hvilken som helst mandag – nej mandagen hvor det endnu engang blev hverdag for de voksnes vedkommende herhjemme. Ungerne har lige 4 uger endnu de heldige asener.

Det var den sommerferie – øv hvor går sådan 2 uger stærkt!

I år har vi haft ferie meget tidligt, hvorfor det føles som om, at sommeren er uendelig lang endnu haha. Men så længe der kommer lidt sol i weekenerne, så vil jeg være glad. Synes godt nok at sidste uge har været en ommer rent vejrmæssigt… Det har jo nærmest været efterårsferie fremfor sommerferie, og jeg har haft jeans på hele sidste uge. Armen altså som vi siger der hvor jeg kommer fra…

Anyway, så er hverdagen igang for fuld udblæsning, og ligeså meget som jeg skal skrue ned for mit chokolade forbrug, ligeså meget skal jeg skrue op for min motivation for at holde den sunde linie igen. Bevæger mig heldigvis en del, meeeen det går nok ikke i længden at drikke hvidvin mens man ser serier, og køre chokolade ind som om jeg blev betalt for det. Så prøver lige at stramme ballerne fra i dag, og så er der plads til hygge i weekenderne.

Ugens fristelser

Jeg har de sidste par uger købt hele 2 par jeans, hvilket ellers aldrig sker! Men har længe gerne ville have både et par vidde jeans samt et par mom jeans – begge med lidt kig til anklerne, så de passer her til sommeren. Og sørme, om der så ikke pludselig var hele 2 par der fristede, og som samtidig passede mine små kraftige Hobbit ben, og så slog jeg til 😉

I er maaaaange der har spurgt ind til dem på Instagram i story, og derfor har jeg taget dem med på collagen her. Det vidde par er nummer 18 – mine er bare den lidt mørkere vask. De er super gode at have på, og sidder pænt også selvom man ikke har lange ben. Det andet par, som mange har spurgt ind til i weekenden, er dem bag nummer 5. De er dejligt højtaljede, holder ind på den løse mor-mave, sidder pænt ned over benene, og har en god længde. De fås også i flere farver, hvoraf  mine er de lyse. Stor anbefaling herfra, og de koster ikke særlig meget.

På ugens collage ønsker jeg mig især toppen bag nummer 1* som ville være pæn til begge jeans, de fine sæt undertøj – både det brune* og rosa, de skønne chokoladebrune støvler, bogen der netop er udkommet samt de bløde cashmere sokker, da jeg fryser lidt for meget i det her kølige vejr…

Men jeg må indrømme, at jeg godt kunne ønske mig det hele på listen… Suk.

Er I gået på sommerferie, er I færdige som jeg eller har I den stadig til gode?

Må I få en SKØN (og forhåbentlig bare en lille smule lun) uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bornholm Bornholm Bornholm