Mandagsønsker

Lee x H&M

Bæredygtige & klassiske styles

Det her samarbejde har jeg glædet mig til – og man skal nok være temmelig hurtig på tasterne hvis man skal nå at klikke lidt af de fede styles hjem.

Lee x H&M er en tidsløs kollektion til både ham og hende, lavet med tanke for både menneske og miljø. Eksempelvis er denimmen fremstillet uden miljøfarlige kemikalier ved hjælp af en vand- og energibesparende fremstillingsproces, well done H&M.

Anyway, jeg vil ikke knytte så meget tekst til indlægget her. Jeg synes kollektionen taler for sig selv, og jeg tror at både Gro og jeg gerne vil have fingrene i lidt derfra. Herovre ser I mine favoritter.

Særligt overall, de cool mom jeans i midten, kasketten og en af de fine bluser står højt på ønskelisten.

Krydret med lidt forår, solskin og styr på pandemien, så vil jeg være glad <3

Mon man er heldig? Jeg håber det…

Shop hele kollektionen lige her fra torsdag d. 28. januar

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker