2020 på godt & ondt

Mandagsønsker

1 Lækker sweat / 2 Enkel ørering* / 3 Vamset jakke/ 4 Blød teddyjakke* / 5 Skøn morgenkåbe i øko bomuld / 6 Pæn lampefod / 7 Bløde sweatpants / 8 Oversize sweatshirt / 9 Rosa glimmersokker / 10 Smukke øreringe / 11 Interessant læsning / 12 Fine stiletter / 13 Smuk tallerken / 14 Lækker frakke / 15 Blødt homewear / 16 Naturlig og lækker shampoo og balsam / 17 Fin vest / 18 Fed træningsjakke / 19 Praktisk trænings kasket / 20 Smart ansigtsbørste / 21 Fede mom jeans / 22 Fine skinny jeans / 23 Vandafvisende træningsjakke / 24 Yndlings løbesko på udsalg 

Januar, hjemmearbejde & julesul

Årets første mandagsønsker – og så på en mandag! Det tegner da lovende haha.

Jeg har besluttet mig for at prioritere at få dem lavet i løbet af weekenden, så de rent faktisk kan komme ud om mandagen – ellers burde de nok omdøbes…

Jeg håber at I alle er kommet godt og sikkert ind i 2021, og at I må få et år fyldt med netop de mennesker, begivenheder og andre dejlige ting, der betyder allermest for jer <3

Rent kliche, er i dagen i dag, dagen hvor sukkeret bliver lagt på hylden og de gode sunde vaner fra 2o2o (læs evt. mere i indlægget her fra forleden med højdepunkter på godt og ondt fra året der er gået), tager over igen.

Vi har storhygget herhjemme gennem hele december. Og hygge er for os i december lidt indbegrebet af at spise lækkerier. Der er blevet guffet igennem til julekalender hver aften og jeg har stor nydt det – men det har også kostet 3,3 kilo siden 30/11, så det må også have en ende haha. Så fra i dag, prøver jeg at køre resten af januar sukkerfri (uden at være fanatisk), og så forsætter jeg mine dejlige gåture samt løbeture.

Måske der er tid til at løbe om morgenen hvor jeg løber allerbedst, nu de næste par uger står på forholdsvis mest hjemmearbejde – så sparer jeg turen til København og har derfor den tid til en løbetur måske. Hvis jeg altså får det gjort fremfor at sætte mig ved computeren kl. 7 i stedet haha.

Anyway. Af den årsag har jeg fundet en masse blødt og lækkert homewear –  både det billige samt det lidt dyrere af slagsen, og lidt skønt træningsgear. Jeg er vild med begge træningsjakker (her og her), så måske de skulle prioriteres da de er gode til både powerwalks og løbture. Ligesom jeg mangler en god kasket at løbe/gå med når det regner – det betyder faktisk en del ikke at få vand i ansigtet konstant kan jeg konstatere.

Det er også ved at være tid til nye løbesko igen, og jeg sværger som altid til Ultraboost fra Adidas. Jeg har fundet et par på tilbud heldigvis, og jeg er nok nødt til at klikke dem hjem. De skal jo altså skiftes, og har udsat det lidt for længe nu…

Faktisk kunne jeg godt bruge alt på collagen. Fine smykker, cool jeans, lækre hårprodukter, spændende læsestof mv. Mon 2021 bliver året hvor der vokser et pengetræ op i haven?

Rigtig god start på januar måned til jer!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2020 på godt & ondt