Nu var jeg jo lige så godt igang...

Hvad er POTS syndrom??

   I
    
Ovenstående er skrevet af læge Louise Brinth, som behandler mig og mange andre patienter på Frederiksberg hospital.
Jeg har fået lov at bruge det på min blog.
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Mette Børsen

  Kære Maria, har læst din utrolige stærke sygdomshistorie. Må have været SÅ hårdt. Flot som du klarede det med to små børn,
  Jeg kan ikke lade være med at sammenligne med min egen situation. Jeg har men efter en hjernerystelse, som skete for 2 år siden samt kronisk stress i kroppen. Symtomer og forløb minder meget om din – hid og did og værre og værre bange anelser. Jeg har haft et lederjob inden for marketing men har nu ikke kunne arbejde i 2 år. Jeg lever med det og får det bedre og bedre men kommer aldrig i den form som jeg var.
  IG – hvor jeg følger dig – er et slags helle for mig hvor det ikke handler om min tilstand, hvor jeg bare er ‘normal’. Derfor er jeg meget påpasselig med at dele ud der. Du har en jernvilje – det har jeg også – også derfor kommer vi begge videre. Kh Mette aka @bareboersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Mette.
   Tak for din søde kommentar. Er ked af at høre at du har været udsat for et lignede forløb. En hjernerystelse er altså ikke at kimse af.
   Som du også skriver, så lever man med det. Jeg bliver aldrig den samme Maria igen. Jeg kommer aldrig op i samme gear uanset hvor meget jeg prøver.
   Og det er svært at acceptere. Men man er nødt til det. Især med en familie i bagagen. Jeg giver ikke op – det er livet for kort til!

   Mange hilsner Maria.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu var jeg jo lige så godt igang...