Sommerudsalget...

Børneværelser inspiration/drømme

Da vi som førnævnt er igang med at bygge hus og derfor nærmest pt bor i flyttekasser, drømmer jeg en del om hvordan ungernes nye værelser skal indrettes. De glæder sig vildt meget og vi er temmelig ofte ovre i huset, så de kan følge med i byggeriet. 
Både Harald og Gro har ændret sig meget siden vi solgte det gamle hus. Forstået på den måde at Gro tilbage i efteråret ikke var fyldt 3 endnu og Harald var stadig 5. Nu har vi en stor, selvkørende og meget aktiv børnehavepige, som derfor skal have et værelse som både kan rumme leg, kreative sysler samt hoppen og dansen med vennerne.
Harald er vores store SFO dreng som starter i skole efter sommerferien. Gisp sagde moren. Hvor er min lille baby henne…klump i halsen. Anyway, han glæder sig ENORMT meget til sit nye værelse! Han har fået lov til at vælge hvilket værelse i huset som skal være hans og han er meget stolt. Harald skal have et værelse som rummer en meget kreativ dreng. Han elsker at tegne, klippe, male, sy, perler og alt andet man kan finde på. Skønt. Derfor ville jeg elske at han skulle have den smarte opbevaringstavle fra Vitra. Den ville gøre alle hans dimser overskuelige og selvom han har arvet sin mors ordenssans, så hjælper den alligevel på at organisere rodet…
Derudover skal værelset rumme et hyggehjørne, hvor han kan sidde og læse, spille Nintendo osv. 
Jeg har allerede købt lidt småting, samt ordnet nogle af de Hukit stole de begge skal have. Gro skal have et lavt bord på værelset med Hukit stole rundt om og Harald blot en enkelt. 
Ydermere har jeg købt to gamle skolekort som skal hænge på Haralds værelse. Et med atomets opbygning og et med fisk. Kan godt lide at kombinere den minimalistiske stil med gamle påfund, rustikke løsninger og lidt libertyprint eller andre douche farveklatter hist og her.
Behøver jeg at sige at jeg glæder mig…:)
Herunder lidt af de ting jeg drømmer om…
      Gro
# String reol/skrivebord 
# Moth origami lampe lille mint
# Hay pinocchio tæppe lilla
# Hay æsker
# Hay stol About a Chair coral
# Zoo plakat med flamingoer
# Ferm Living sættekasse/hus
# House Doctor opbevaringsposer
# Ferm Living lampe sky

Harald


# Hay polygon quilt
# Hay æsker
# Kartell componibili 
# IKEA Bravur ur
# Acapulco Chair
# Hay æsker
# Hay DLM table i grå
# Ferm Living wallsticker Dots 
# Vitra Uten Silo small 

7 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerudsalget...