Ny sofa...den eller den...eller den???

Lidt spray inden regnen…

Jeg har endnu engang leget lidt med malingen! Da vejrudsigten sagde regn regn regn (det var den sommer…Sshhhh!) skulle det være! 
 Endnu en Hukit stol er sat i stand og farven faldt på sort. Modellen større jeg lavede til Harald i sort blev så fin, at den lille model vi har stående i stuen måtte følge trop.
Som i kan se efterlader jeg benene ubehandlet. Jeg synes det er SÅ pænt med det rå træ og passer godt ind i vores stil – ved godt det ikke er det mest praktiske men denne gang vinder det æstetiske altså.
Gro, som har været hjemme med feber i dag, blev tvær over at jeg ikke malede noget til hende, så vupti, vi fandt lige en lampe på hendes værelse som godt kunne trænge til ny maling. Den SKULLE være lyserød. Bum!
Sidst men ikke mindst. Arkitektlampen! Jeg købte denne lampe i bededagsferien på et marked for 15 kr. Husker den fra min egen barndom og blev nostalgisk. Synes den kunne blive ret fin og manglede en lampe til enten Gros skrivebord eller ungernes kreabord i stuen.  Havde en idé i hovedet som jeg ikke kunne slå ud… og er SÅ glad for resultatet. Den er ligesom de billeder der blev ved med at flyve rundt i hovedet på mig…
Alt i alt en dejlig dag i solen, dog med en lille febergris…
                      
                                                                               Før 
Efter
Arkitektlamen nu i kobber
I fuld “figur” 
                   
                               
Gros lyserøde lampe – matcher hendes Hukit stol

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sofa...den eller den...eller den???