En lille hurtig D.I.Y...

Skøn weekend!

Vi har haft en skøn weekend. Gro er på forlænget weekend hos mormor og morfar, så vi har rigtig kunne hygge om Harald. Det er nu skønt at have ham alene engang imellem. Han er jo blevet en stor dreng, som elsker at hygge med os og når Gro en sjælden gang ikke er der til at kile sig ind imellem os, får vi rigtig nydt hinanden. 
Lørdag stod den på frisør. Harald har det skønneste krøllede hår, som nu er lysnet en del i solen. Men det var lige blevet en tand for “stort” – selvom vi elsker hans langhårsfrisure – så det skulle lige tæmmes lidt. Er kun 2. Gang han er til rigtig frisør, så vi gjorde det til en hyggedag, hvor vi efterfølgende tog på Café ham og jeg. Han fik sin første cola og var ikke til at skyde igennem! Rigtig mor-søn hygge mens farmand slog græs og nød stilheden;)
Senere lørdag fik jeg overtalt begge mænd til at tage i IKEA. Jeg kommer aldrig derud! Jeg har ikke kørekort og er for omstændigt med tog og bus. Især efter min POTS diagnose orker jeg ikke så meget som jeg førhen har gjort. Så glæden var stor;) OG jeg fik min længe ønskede hylde i hus, som ellers er totalt udsolgt. Dog er den til det nye hus, meeeen måtte eje den!
I dag søndag har jeg været en tur i København med min underskønne veninde Malene. Vi nød en MEGET lækker brunch i ægte fransk stil med gode råvarer på Café Frenchy i indre by. Det er en meget intim, hyggelig og autentisk café som emmer af Frankrig og sender ens tanker mod lunere himmelstrøg. 
Tilbage i provinsen sluttede vi af med snobrødshygge over bål.
                                                                                                 God Sankt Hans!
        
                                                                                                       Weekenden i glimt
Mine IKEA køb
#stof til puf #metalkasser #skuffeelement til Harald #den skønne hylde #mint service #obligatoriske Wc-børster #rammer
Mine (gratis) tryk fra Day Birger et Mikkelsen i nye rammer

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille hurtig D.I.Y...