Hyldeblomstsaft

Sommerudsalget…

Så tror jeg ikke jeg får shoppet mere udsalg i denne omgang…Nu glæder man sig efterhånden til at efterårsvarerne lander i butikkerne. De mærker jeg har set sneakpeaks på, ser meget lovende ud:)

Jeg har altid været en del til farver til Harald og har shoppet rigtig meget Katvig gennem årerne. Elskede deres striber og tanken om bæredygtighed lå højt. Gro har også haft meget Katvig, men det sidste halvandet års tid har jeg ændret stil.
Jeg er blevet til det mere enkle og de douche farver. Designet må godt være lidt mere enkelt, råt og stilrent og til Gro lidt mere tøset. Harald er cool i det mere rå og han er jo også blevet en stor dreng efterhånden og hvis han selv skal vælge, skal det være lidt mere street eller skjorter. 
Jeg kæmper stadig med at få Gro i kjole og nederdel, men efter hun er startet i ny børnehave, vil hun pludselig gerne være lidt mere piget. Så mor her er glad!;) Hun ser nu skøn ud i en nederdel eller kjole! 
Et mærke med farver, der dog stadig hænger ved er Danefæ. Harald elsker deres vikinger, så der røg lidt fra dem med hjem også. Ellers købte jeg intet til Harald i år.  Jeg vil gerne starte hans 1. skoleår med at vi går ud og vælger sammen hvad han vil have. Han må gerne have en mening, selvom han nu altid bliver glad for hvad jeg køber. Der kommer altid mange lækre efterårsvarer så vi skal nok finde noget godt og smart til skoledrengen.
Desværre kom jeg for sent til Norlies udsalg:( De fleste ting i Gros str var udsolgt, så for engangs skyld er det mig der har fået mest ud af udsalget i år! Plejer ALTID kun at købe til ungerne. Men synes også at jeg fortjente i år…
Nedenunder er lidt pics fra det jeg har købt, dog er der en lækker leo Marmar Copenagen cardigan til Gro på vej;)

    LS t-shirts fra Mini A Ture til Gro

    2nd Day jeans 

    Danefæ sweat og bukser til Harald

    Undertøj til begge fra Danefæ/Holly’s, strømper samt UV badedragt til Gro

    Close up Petit by Sophie Schnoor ballerinaer

    Danefæ bluse til Gro

   By Malene Birger sort anker t-shirt 

   Marmar Coenhagen leo leggins til mor

    Tommy Hilfiger polo shirts til manden min

    By Malene Birger marine anker t-shirt, stribet bluse ned dyb ryg samt bag.

   Petit by Sophie Schnoor koralfarvet cardigan, Mini A Ture strømpebukser, Norlie strømpebukser,
   Petit by Sophie Schnoor guld ballerinaer og Bisgaard gl. rosa sko til efteråret

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomstsaft