Skøn dag i Liseleje! (Sorry billedspam)

Hylder til det nye køkken…what to choose??

Nu nærmer tiden sig med hastige skridt hvor vi skal overtage det nye hus. Under to måneder nu! Wee! 
Pludselig synes jeg at vi har travlt med at vælge mange ting… Bla. Sofaen som vi stadig ikke har bestemt os for endnu… Argh det er svært og der er jo sikkert en del leveringstid. Men en ting er sikkert og det er at den gamle IKKE kommer med! Den er tung som et ondt år og har virkelig aftjent sin værnepligt… Nå det var et sidespring… dette indlæg skulle handle om køkkenet.
Vi har valgt et køkken fra Designa. Eller rettere det er det firma Eurodan, som bygger vores hus, samarbejder med. Designa  laver også nogle super fede køkkener så det er vi pænt tilfredse med:)
Vi har valgt nedenstående køkken (samme låger) Grebsfrit hvidt højglans med en hvid designcorebordplade. Vasken samt emhætte bliver sorte for at bryde det hvide. Gulvet har en varm grå klinke. Vi (jeg) har fravalgt overskabe – det er bare ikke mig. Elsker det luftige udtryk og at man kan stille sine fine ting frem. I det gamle hus havde vi heller ingen overskabe og det var jeg meget glad for.
Men nu er det store spørgsmål så…hvilke hylder skal vi vælge?! 
Jeg er meget hooked på String som passer rigtig godt til os stilmæssigt så de er mit bedste bud pt. Men hvilen farve skal det så være?
Hvid – grå – hvid med træ – eller bronze bare for at gå linen ud? Sidstnævnte tør jeg nok ikke satse på, den er bare SÅ flot så den skulle lige med;)
Sort vil jeg ikke og det skal ikke være en af farverne… For kender jeg mig selv ret, så skifter jeg lige pludselig mening… 
Hvad siger i? Andre forslag er mere end velkomne.


  

3 kommentarer

  • Åh hvor pænt altså. Vores køkken er relatvit lille, så jeg har også fravalgt ovenskabe, da det skaber mere luft. Det eneste overskab vi har, er i et hjørne og det gemmer på en microbølgeovn. Jeg synes strings er et flot valgt. Jeg tror dog jeg ville vælge en træhylde. Vores køkken er også helt hvidt, og jeg ønskede en corian bordplade i hvid, det havde vi dog ikke råd til, så det blev en bordplade i eg. Jeg er faktisk glad for den "varme" træet skaber i kontrast til det minimalistiske, der kan blive meget koldt. Så alt efter hvor mange hylder i skal have, så måske nogle i træ…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det giver nemlig mere luft uden overskabe… Og String er også et luftigt design. Jeg er bange for jeg bliver træt af træfarven… Selvom du har ret i at det giver noget varme til køkkenet. Vi skal have to hylder tror jeg…Pt hælder jeg mest til de hvide og så sætte nogle lækre pynteting til som giver lidt kontrast og noget varme i det ellers minimalistiske og hvide køkken…De har dog designet en hvid med hylder i ask i år, det er også en mulighed…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hor er det lækkert! Når i skulle vælge fra designa, fik i så en særpris gennem eurodan?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn dag i Liseleje! (Sorry billedspam)