Kählers (fantastiske) efterår 2013

AW 2013 til ungerne

Så nærmer efteråret sig med hastige skridt! – og vinteren følger lynhurtigt trop! 
Med det vejr vi har i Danmark gælder det om at være godt klædt på og jeg går aldrig på kompromis med ungernes tøj. Specielt overtøjet skal være af god kvalitet og skal både kunne holde til vind og vejr samt til at ungerne boltrer sig i det. 
Jeg har mine favoritmærker indenfor børnetøj og især vedrørende overtøjet er jeg loyal overfor mine yndlingsmærker. Vi har ALTID haft Ver de Terre til begge unger. Undtaget af Haralds den første flyverdragt  hvor jeg købte en Reima, da det var det jeg fik anbefalet og jeg ikke selv havde den store erfaring.
Ver de Terre er absolut det bedste overtøj der findes på markedet. Vi har ALDRIG haft problemer med hverken flyverdragter eller vinterjakker. Ungerne bliver holdt varme og tørre og de holder bare til alt. Selv når man har en vildbasse som kælker på rumpen! 
Ydermere er de suverænt de mest lækre og flotteste dragter på markedet! Pelskanten på hætten gør dragten super lækker at se på, men den er også meget praktisk. Især de sidste par vintre vi har haft med meget sne og blæst. Der beskytter den store pelskant godt mod sne i øjnene og den har ungerne virkelig været glade for på kælkebakken.
Vinterjakkerne plejer at være fra Mini A Ture, eller Ver de Terre. Mini A Ture laver fantastiske anorakker til de små og dem har vi været super glade for. Sidste år havde de begge Ver de Terre og Gro skal også have en i år. Jeg har netop købt den og i år blev det Eskimo modellen. Harald har forelsket sig i en fra Danefæ, som jeg købte på udsalg, så den skal prøves i år. 
Jeg har også købt Gros flyverdragt, Ver de Terre. Til Harald er jeg stadig i tvivl. Jeg står med et ben i hver lejr. Skibukser eller flyverdragt… Der er både for og imod ved begge dele. Synes bare at han nu er blevet så stor. Snart 7 år og  så er skibukser måske det mest rigtige? Men spørgsmålet er om det går for langsomt når man skal ud i frikvartererne, som en af mine veninder fortalte mig hun oplevede. Det tager længere tid at tage både skibukser og jakke på fremfor at lyne en flyverdragt… Tænke tænke. Men enten får han en Ver de Terre flyverdragt eller skibukser, eller Mini A Ture skibukser.
Hvad fodtøjet angår har jeg ikke rigtig været loyal overfor nogle mærker. Vi har både haft Angulus, Arauto Rap, Bisgaard og Ecco. Førstnævnte er uden tvivl de flotteste og dem jeg hælder mest til, men de har bare ikke siddet super godt på ungernes fødder. Gro passer Arauto Rap bedre og Harald han smadrer Angulus fuldstændigt… Så sidste år prøvede jeg – meget mod min vilje- Ecco, som en veninde havde anbefalet. Jeg var træt af at ungernes fodtøj efter 14 dage lignede noget der var løgn…forstår ikke dem som kan have Angulus, som stadig er pæne vinteren igennem… Det går bare ikke her. Nå anyway, jeg var meget tilfreds med Ecco, selvom de ikke er kønne. Ungernes fødder var tørre og varme og støvlerne kunne komme en tur i vaskemaskinen så de så pæne ud igen. Så mon ikke jeg ender med en Ecco igen… Hvis der er nogle der ar andre forslag, så sig endelig frem!
Herunder ser i mine lister, så vi kan gå AW i møde:) 

Gro

– overgangsjakke Tjek: Danefæ (samme som sommer)

– vinterjakke Tjek: Ver de Terre

– flyverdragt Tjek: Ver de terre

– dunvest 

– fleecetrøje Tjek: Katvig

– termotøj

– hue/elefanthue skal være fra Huttelihut som vi plejer

– vanter/luffer

– efterårssko Tjek: Bisgaard m velcro

– efterårsstøvler er forelsket i leopard støvlerne fra Angulus

– vinterstøvler 

– sutsko Tjek: Collegien 

– striktrøje

– strømpebukser uld/alm tjek: Norlie, Mini A Ture, Popupshop, MP

– langærmede bluser

– bukser/legginsHarald
– overgangsjakke Tjek: Molo softshell (samme som sommer)

– vinterjakke Tjek: Danefæ

– dunvest 

– fleecetrøje tjek: Katvig

– flyverdragt/skibukser 

– termotøj 

– hue/elefanthue Huttelihut som vi plejer

– vanter/luffer

– efterårssko Tjek: Danefæ
– vinterstøvler

– sutsko Tjek: Collegien 

– striktrøje 
– langærmede bluser

– bukserIngen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kählers (fantastiske) efterår 2013