Flytning = oprydning: gamle ting ud - nye ting ind!

Dagen hvor både en abe og en kanin flyttede ind…

Vi har fået husdyr…. Nogle dejlige nogle af slagsen som er nemme at holde! Den ene har været ønsket længe, den anden var kærlighed ved første blik!

Harald var super heldig at få Kay Bojesen aben af farmor og farfar. Det var en gave til skoledrengen, som startede i børnehaveklasse D. 13. August. Jeg synes det er en meget smuk og mindeværdig gave  som kan følge ham resten af livet.
Harald blev mindst ligeså glad som jeg og det var skønt at se. Han har altid været en dreng som blev glad for både tøj, ting til værelset og andre ting fremfor legetøj. Han har sørget for at aben er godt pakket ned i sin æske, så den er klar til at komme op og hænge på hans nye værelse i det nye hus. Tror han allerede har taget skade af sin mors perfektionistgen… Glæder mig til at se den i aktion! 
Sidste uge så jeg på Instagram at Kirkesjov fik de skønneste kaninlamper i shoppen! Den er uden ledning og giver et perfekt vågelys. Jeg har længe ønsket mig kaninlamper fra Heico, men denne var bare HELT perfekt! Gro blev ovenud glad for den og selvom det er en lampe leger og putter hun med den;) Pt. Står den på natbordet – vi sover jo med en unge hver – men på hendes nye værelse bliver den perfekt når hun skal til at sove selv (foråbentlig)
Du kan finde lampen HER til den nette sum af 89 kr – dog er den allerede udsolgt, men den kommer på lager snart igen:)

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytning = oprydning: gamle ting ud - nye ting ind!